Pendolino Polkupyörä

Jaa Facebook. VR:n nettisivulla oleminen ohje sanoo mm. Taluta pyörää asemilla. Missä isoja laukkuja, pyöriä tai suksia säilytetään matkan aikana? Ohjeet pyörän kuljettamiseen junassa.

Kaukojuniin tarvitaan fillaripaikkoja lisää PALJON

Missä isoja laukkuja, pyöriä tai suksia säilytetään matkan aikana? Pyörillehän on olemassa myös pyöränkuljetus laukkuja. Sulkinojan piti jäädä junasta pois ja matkustaa Helsinkiin pendolino polkupyörä seuraavalla junalla. Pendolino- ja IC-junissa on myös ilmainen wifi ja pistorasioita akkujen latausta varten. Isokokoiset taittopyörät, jotka eivät mahdu hattuhyllylle, on kuljetettava tavallisena pyöränä ja silloin se on maksullista. Validate Email.

pendolino polkupyörä

Ilmoita asiaton viesti

Pyörän kuljettaminen lähijunissa on maksutonta. Taittopyörät, laatikkopyörät ja tandempyörät. Osassa paikoista pyörä ripustetaan kiinnityskoukkuun, jonka voi lukita 50 sentin pantilla. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Jos aiot matkustaa johonkin kaukojunalla, sinun pitää valita Intercity tai taajamajuna.

nike 537384090

Polkupyörä junassa – VR

Toisilla paikoilla ei OLE lukitusta, mutta voit ottaa oman lukon mukaan ja kiinnittää pyörän lukon avulla vaunun pyörätelineeseen. Hilkka Karvonen. Hyppää sisältöön Omat liput Omat tiedot Kirjaudu ulos. Polkupyöriä ei saa kuljettaa ilman pakkausta. Muista antaa tilaa pyörätuolin pendolino polkupyörä lastenvaunujen kanssa matkustaville ja pidä huolta, että käytävät pysyvät pendolino polkupyörä. VR:n mukaan pyörä täytyi poistaa junasta. Ravintolavaunut ja myyntikärryt palvelevat sinua junamatkasi ajan.

Polkupyörän kuljetus junassa | Miten se käytännössä onnistuu?

Taluta pyörää asemilla. Taittopyörät tai tandempyörät junassa Taittopyörähän on pieneen tilaan mahtuva pyörä ja sen saa kuljettaa junissa normaalina matkatavarana ilman erillistä maksua. Pyörän kuljetusmaksu on euroa matkan pituudesta riippuen. Vai oletko lähdössä matkalle urheiluseuran, koululuokan tai muun vapaa-ajan ryhmän kanssa? Pendolinoissa ei voi kuljettaa polkupyörää. Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu. Voit kuljettaa pyörää InterCity-junissa ja taajamajunissa sekä yö- ja autojunissa.