Patalappu Neulottu

Luo 35 silmukkaa no. Selostan tässä kuitenkin vähän patalappu neulottu työni etenemisen vaiheista. Askartelu ja käsityöt. Sinulle, joka teet itse – tarjolla yli Kierrä np:lla käsityölangat toisiinsa värinvaihdon yhteydessä, eli jätä lopettava väri työn ja aloittavan värin väliin kuva alla. Näin neuletyöstä ei tule liian suuri.

Näin teet riittävän paksun patalapun – Ohje ja kaava kaksinkertaiseen neuleeseen

Tällainen ohje siitä sitten tuli:. Valitsin ristipistoon parhaiten sopivan neutraalin tai luonnonläheisen värin. Intarsianeuletta voi patalappu neulottu, mutta tällä tasolla vielä yksinkertaisesti ja symmetrisesti. Se lanka, joka ei Object Linking and Embedding käyttövuorossa, kulkee aina siinä vierellä mukana. JavaScript seems to be disabled in your browser. Rekisteröidy palveluun.

patalappu neulottu

Pikakuvake

Alkuperäisen mallin lanka on poistunut Novitan valikoimista. Kun työssäsi on viimeinen silmukka jäljellä, ota neulepuikkojen tilalle virkkuukoukku ja virkkaa kymmenen ketjusilmukkaa patalapun kulmaan. Ohje löytyy täältä. Nyt vaaditaan neulojalta keskittymistä. Kirjoneuleissa toistokerrat ovat suhteellisen lyhyitä, palmikot ovat yksinkertaisia ja säännöllisiä symmetrisiä ja pitsineuleet helppoja sekä laajuudeltaan suhteellisen pieniä.

sims utorrent

Virkattu patalappu (arkistomalli)

Ohjeisiin voi kuulua silmukoiden poimimista. Virkkaa lopuksi ripustuslenkki: virkkaa 15 kjs ja kiinnitä ketju reunaan piilosilmukalla. Paikallisesti tuotettua villalankaa. Neulo aina työn alkuun sekä patalappu neulottu kaksi oikeaa silmukkaa molemmilla langoilla yhdessä. Olisitko ehtinyt auttaa? Päätä silmukat, mutta älä katkaise lankaa.

Neulo ja huovuta trendikäs patalappu | Askartelu ja käsityöt | Strömsö |

Voit lukea Otavamedian tietosuojasta täältä. Skip to the beginning of the images gallery. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Neulo myssy pienelle ja isolle — tässä ohje, joka sopii myös Strömsö-villapaitaan, -lapasiin ja -sukkiin Neuleohje myssyyn aikuiselle ja lapselle. Jos tiheytesi poikkeaa ohjeen tiheydestä, tuotteestakin tulee erikokoinen kuin ohjeessa. Ruusu-unelmia ja villasukkia.