Parivuoteen Peitto Untuva

Lisää ostoskoriin. Huulet Huultenrajauskynät Huulikiillot Huulipunat Muut huulituotteet. Esimerkiksi muhkea myskiankanuntuvapeitto takaa rentouttavat yöunet. Onko peiton oltava tuplapeitto? Onko kevytpeite sinun juttusi?

Untuvapeitot

Laadukkaat peitot ovat tie parempaan elämään. Luonnontäyte – Muut. Etusivu Peitot. The maximum number of products that can be compared is 4. Peittojen lisäksi valikoimistamme löydät kätevät säilytyspussit, tuuletuspussin tyynyliinalle sekä pesuaineen luonnontäytteelle.

parivuoteen peitto untuva

Lajittele ja suodata

Joutsen Superviileä Syli-untuvapeitto x cm, g. Jätä peitto hyvällä omallatunnolla petaamatta aamuisin, jotta yön jäljiltä kertynyt kosteus pääsee haihtumaan sängystä ja vuodetekstiileistä. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Helsinki Viikki. Peitot jokaiselle parempaan nukkumiseen Yöuni on ehdottoman tärkeää hyvinvoinnillesi ja jaksamisellesi. Pesun jälkeen tulee vain olla tarkkana, että rumpukuivaa untuvapeitettä niin kauan, että se on täysin kuivunut. Pesuaine luonnontäytteelle ml.

valokuvan tulostaminen kankaalle

Untuvapeitto on erityisen lämmin peitto – IKEA

Jätä peitto hyvällä omallatunnolla petaamatta aamuisin, jotta yön jäljiltä kertynyt kosteus pääsee haihtumaan sängystä ja parivuoteen peitto untuva. Heijastavat jalosteet Muut heijastavat jalosteet Heijastinliivit Led-heijastimet Heijastimet. Vaatetus Naisten vaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Lasten vaatteet ja asusteet Laukut ja jalkineet. Onko peiton oltava tuplapeitto? Kun sinulla on vuodenaikaan sopiva, laadukas ja mukava peitto, heräät joka aamu levänneenä ja virkeänä.

Peitot | elektroninen kauppa

Tuet ja ensiapu Kylmägeelit ja -pakkaukset Urheilutuet. Oikeanlaisella peitolla on tärkeä tehtävä varmistaa levolliset yöunet ilman ylimääräistä palelua tai hikoilua. Untuvapeitot ovat höyhenpeittoa pehmeämpiä ja palvelevat miellyttävästi kesäkuumasta talvipakkasille, sillä materiaali siirtää iholta sekä kosteutta että lämpöä. On olemassa runsaasti erilaisia peittoja ja voi olla vaikea valita minkälainen peitto on juuri itselle sopiva. Siirry tuotekortille.