Paras Bb-voide Rasvoittuvalle Iholle

Tämä parabeeni- sulfaatti- ja ftalaatiton kaava toimii kirkastaa ihoa sen valoa heijastavilla pigmenteillämutta se käyttää ajan myötä myös antioksidantteja ainesosien torjumiseksi vapaiden radikaalien aiheuttamasta tylsyydestä. Oman kokemukseni mukaan pitkään käyttämällä se alkaa hieman kuivattamaan ihoa, joten kunnon kosteutus aina alle. Ja silloin sitä pitää vaan fiksailla. Onko teillä joitakin loistavia meikkivoidelöytöjä rasvoittuvalle iholle? Minna V. Garnierin BB-voide jätti sekin toivomisen varaa: perusversio oli paras bb-voide rasvoittuvalle iholle rasvainen se jätti mm.

SUOSITUKSET: Parhaat BB-voiteet kokeiltavaksi

Ihoni on onneksi jo pitkään voinut melko hyvin, mutta olen saanut niin paljon ylimääräisiä töitä tässä kuussa, että stressi ja unenpuute näkyvät vihdoin kasvoillakin, mikä tosin luo varsin kelvollisen asetelman BB-voiteen testaamiselle. Aikuiselle iholle se on monesti liian kuivakka ja mattainen. Käytän BB-voidetta lähes päivittäin. Sekään ei pidä ihoa täysin kiillottomana koko päivää tietenkään. Kuivuu mataksi ja pysyy hyvin kasvoilla lähes koko päivän. Yli 40 euroa äärimmäisen kevyestä, sävyttävästä päivävoiteesta on yksinkertaisesti paras bb-voide rasvoittuvalle iholle. Kesällä hyvä sävy on 2W1 Dawn.

paras bb-voide rasvoittuvalle iholle

MARKETTILÖYTÖ

Aivan kuivaihoisimmalle en tätä suosittelisi, rasvaisemmalle iholle ennemmin. Mitä vähemmän iho rasvoittuu, sen paremmin meikki siinä pysyy. En OLE varma kommentoituuko tämä nyt oikean postauksen alle mutta vinkkaan kokeilemaan rasvottuvalle iholle Giorgio Armanin Maestro meikkivoidetta. Seuraa MyStylea myös Instagramissa iltasanomatmystyle. Ainut miinuspuoli on huono sävyvalikoima. Taidan olla yksi niistä harvoista joka etsii rasvaiselle iholle kevyesti peittävää meikkivoidetta?

prisma ruohonleikkurin terä

Testasimme: saiko parhaat pisteet BB-, CC- vai EE-voide vai jokin muu?

Seuraa Seurataan. Nyt olen pintakuivuuden saanut kuriin, mutta rasvoittuminen on edelleen ongelma. Tosin en tiedä juuret tämän hetkistä tilannetta, mutta silloin kun ihoni oli rasvoittuvampi, niin silloin ei ainakaan. Myös mulla oli vielä vuosia sitten tuo ongelma, että Suomessa myytävät sävyt ovat todella vaaleita. Alun perin Koreasta lähtöisin olevat BB-voiteet ovat peittävyydeltään sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen välistä. Näistä nuo kaksi ensimmäistä aiheutti enemmän reaktioita iholla ja silmissä mitä laventelivesi. Myös ihon punoittavat paras bb-voide rasvoittuvalle iholle ja pigmenttiläiskät erottuvat sävytetyn kosteusvoiteen alta selvemmin kuin BB-voiteen alta, mikä oli odotettavissa ja lupausten mukaista.

13 parasta parasta BB-voidetta ja mitä he tekevät – mitä BB-voiteita yritän? – Kauneus

Iho on ihanan kosteutettu koko päivän ajan eikä rasitu meikin alla. Vaalea sävy mukautuu ihoon, koostumus on vedenkestävä. Tosi jees tuotehan tää on! Ensimmäisellä kerralla annostelin voidetta aivan liikaa, ja ihmettelin hehkutusta sen ympärillä. Kun ihoni alkoi sitten kolmenkympin jälkeen hiljalleen muuttumaan kuivemmaksi ja kuivemmaksi, olen siirtynyt toisenlaisiin meikkivoiteisiin. Oon tästä itse hyvä esimerkki, sillä mulla lähti ennen myös Estee Lauder rasvoittumaan t-alueelta.