Panasonic 1500 Oled

Kaiutinkaapelit metritavarana. Älykäs tie loistavaan katselukokemukseen Auto AI – Premium-luokan televisiomme analysoivat tekoälyn avulla tulolsignaalia ja säätävät kuvan ominaisuuksua saman tien. Tilaa uutiskirje Saat ilmoituksen uutuustuotteista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa! Mukautettu OLED-näyttö kohtelee elokuvia ja tv-sarjoja tähtien lailla. Mediatoistimet ja NAS.

Televisiovastaanottimet

EISA- Voittajat. Anna draaman viedä mukanaan elokuvaäänen kuuluessa taustalla Dolby Atmos® – Äänijärjestelmämme vie sinut sohvalta elokuvan ytimeen. Anna draaman viedä mukanaan elokuvaäänen kuuluessa taustalla Dolby Atmos® – Äänijärjestelmämme vie sinut sohvalta elokuvan ytimeen. KEF ja Amphion. Avantgarde Acoustic. Panasonic 1500 oled ja varaosat. Auto AI tunnistaa asetukset urheilulle, elokuvalle ja muille tilanteille ja säätää kuvaa sen mukaan.

panasonic 1500 oled

Tekniset tiedot

Ammattimaisten elokuvantekijöiden luoma 4K OLED -televisiotoiminta tarjoaa upean kuvan, joka kirjaimellisesti vetää sanattomaksi. Aktiivi HDMI-kaapelit. Ammattilaisille tarkoitettu poikkeuksellisen kirkkauden ja kontrastin mahdollistava 4K OLED -paneeli on valmistettu Japanissa. Requires netti connection. Tunnet olevasi osa toimintaa, kun käytössä on kiinteällä bassokaiuttimella vasutettu äänijärjestelmä. Osta verkossa Ostaa kaupasta Osta verkossa Ostaa kaupasta. Dolby Vision IQ.

wurth farkut

OLED 4K TV OLED TV TXJZE – Panasonic Suomi

Meze Audio. Mobiili DA- muuntimet. Ne on suunniteltu antamaan parhaan pelikokemuksen uusimmista ja mielenkiintoisimmista pelilaitteista. JBL Synthesis. Dolby Atmos -kaiuttimet.

Panasonic TXJZE | Televisiovastaanottimet | Ilmainen toimitus | Kuva ja Ääni

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia suorituskyvystä. Tilaa uutiskirje Saat ilmoituksen uutuustuotteista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa! BK electronics. Denon anniversary. Optimaalinen kirkkaus ja väri — kaikissa olosuhteissa Multi HDR Format — Kaikkien HDR High Dynamic Range -muotojen tuen ansiosta ensiluokkaiset televisiomme takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kuvalähteestä riippumatta.