P30 Lite Huawei P30 Lite

Lisää toivelistalle Lisää tuotevertailuun Siirry tuotevertailuun. Helsinki Kaari Kannelmäki. Sormenjälkilukijan Huawei on tällä kertaa sijoittanut laitteen takaosaan, eikä isovelimallien tapaisesti näyttöön. Tilaa SuomiMobiilin uutiskirje! Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme.

Huawei P30 Lite Dual SIM 4GB RAM 128GB

Testijakson aikana Huawei P30 Liten pääkamera ei päässyt pettämään, vaan se tuotti jopa odotukset ylittävää tulosta. Samsung Galaxy Xcover 5 Enterprise Edition black. Huawei P30 Liten kehys on valmistettu kuitenkin alumiinin sijasta muovista. Henkilökohtaisesti tykkään ultralaajakulmakameralla kuvaamisesta, sillä se mahdollistaa selvästi laajempien kuvien ottamisen. Vantaa Tikkurila.

p30 lite huawei p30 lite

Tekniset tiedot

Tulisijat ja hormit Takkatarvikkeet Avotakat. Lasten kylpytakit. Ei saatavilla. Vanda Jumbo. Katso palvelupaketit. Puhelimen mukana tulee perinteikäs 18 watin pikalaturi, jonka avulla saadaan akkua ladattua kuitenkin kohtuullisen nopeasti.

paras lihamylly

Testissä Huawei P30 Lite – Kohtuuhintainen älypuhelin, hyvällä kolmoiskameralla – SuomiMobiili

Vesiurheilu Uima-altaat ja allastarvikkeet Uimatarvikkeet Uima-asusteet ja tarvikkeet Uimalelut ja renkaat Uimamaskit ja -lasit Sup-laudat ja tarvikkeet. P30 lite huawei p30 lite Salminen. Suomessa myynnissä olevan Huawei P30 Liten etukameran tarkkuus on 24 megapikseliä, mikä takaa hyvät selfiekuvat. Jos kuitenkaan sisäinen tallennustila ei riitä, niin Huawei on laittanut puhelimeen myös muistikorttipaikan, joka tukee microSD-muistikortteja aina gigatavuun asti. Lisäksi Kirin -järjestelmäpiiri tuntui olevan jo hieman alimitoitettu verrattuna muihin saman hintaluokan älypuhelimiin. Puutarhakalusteet Pihakeinut Puutarhakalusteiden pehmusteet Puutarhapöydät ja -tuolit Päivänvarjot ja paviljongit Terassilaatat Trampoliinit.

Huawei Älypuhelin P30 Lite 6GB/GB ´´ Dual Sim Sininen| Techinn

Testin jälkeen puhelimesta oli kulunut akkua yksi prosentti, eli akunvaraus oli tippunut 99 prosenttiin. Väritilaa on mahdollista vaihtaa normaalin sekä eloisan välillä, kun taasen värilämpötilaa voidaan säätää oman mielen mukaisesti väriympyrästä tai kolmesta esivalitusta väritilasta oletus, lämmin, kylmä. Alapuolella on muutama puhelimen pääkameralla otettu kuva. Huawei P30 Litessä on Android 9. Testasimme jo toukokuussa Huawei P30 Pro -älypuhelimen , joka on Huawein tämän hetkinen huippupuhelin.