Oulun Eden Kylpylä Tarjous

Valitie 1, Oulu, Northern Ostrobothnia, 0. Oulu — hotellit. Majoituspaikka sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Juhannuskallion Nature Reserve. Siirry sivun pääosioon. Suuntaa perhelomalle Oulun seudulle!

Varaa kylpylähotelli kohteesta Oulu

Tervetuloa keskelle Suomea, Ouluun! Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Huoltokatko hotellivarausjärjestelmässä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Silitysrauta ja -lauta ovat osa mukavuuksia. Sulje kalenteri tai muuta valittua päivää. Tässä vuonna rakennetussa 4 tähden hotellissa on huonetta 6 kerroksessa. Break Sokos Hotel Eden valokuvat.

oulun eden kylpylä tarjous

Katso hotellien hinnat kohteessa Oulu

Massamedia ja viihde Taulu-tv Kaapeli- tai satelliittitelevisio. Scandic Oulu Station on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Jos taas kyseessä on pieni ja lähinnä aikuisille tarkoitettu kylpylä, tarjolla voi olla vaikkapa ayurveda-hoitoja ja höyryhuone. Oulun Eden sulkee ovensa. Kasarmintie 13 Oulu.

pieni pöytäliina

Kylpylähotellit ja spahotellit Oulu alkaen 95 € –

Hotelli seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa. Leirintäalue Rokua Geopark. Hotelli Palvelut ja mukavuudet. Kyllä, lemmikkieläimet ovat sallittuja Break Sokos Hotel Eden hotellissa. Suosituimmat Kylpylähotellit Oulu. Hotel Samantta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kirkonranta.

Kylpylähotellit ja spahotellit Oulu alkaen 90 € –

Aiheeseen liittyvää. Lähin lentokenttä Oulun lentoasema. Sivustomme hakukoneella löydät kaikki kohteen Oulu spa- ja kylpylähotellit, joista löytyy varmasti myös sinulle ja matkakumppaneillesi sopivan kokoinen, näköinen ja hintainen vaihtoehto. Majoituspaikassa Break Sokos Hotel Eden on ravintola paikan päällä, jossa hotellivieraat ja muut voivat aterioida. Tervetuloa viihtymään!