Octavia Rs Hybrid 2020

Kori onlinjakas ja pitkähköllä peränylityksellä on saatu venytettyä tavaratilaa. Järjestelmä ei vaadi huomiota, käyttö sujuu kuin millä tahansa automaattivaihteisella autolla. Super Soco. Hyvää: ajettavuus, mukavuus, suorituskyky. Miksi merkkihuoltoon?

2020 Skoda Octavia IV Combi RS iV 1.4 TSI (245 hv) Plug-in Hybrid DSG

Valitse merkki. RS iV:ssä ei Object Linking and Embedding pikalatausmahdollisuutta, ja tyhjästä täyteen lataaminen vie liki neljä tuntia. RS iV – mallin tapaan tätä octavia rs hybrid 2020 mallia voidaan ladata tavallisesta voltin kotitalouspistorasiasta tai kiinteistöön asennetusta Wallbox-kotilatauspisteestä. Hybridin ansiosta kulutuslukemien ja hiilidioksidipäästöjen pitäisi olla RS-mallille loistavalla tolalla. Moottori – Suomen suurin autolehti – Autoliiton jäsenenä saat lehden muiden jäsenetujen lisäksi. Kaasun polkaisu nostaa kierrokset tappiinsa ja etupyörät kiskaisevat auton lentoon.

octavia rs hybrid 2020

Kaksijakoinen luonne

Ajoneuvot 3. Uusimmat koeajot. Sisätilaan on saatavissa musta kattoverhous. Hyvää: ajo-ominaisuudet, mukavuus, suorituskyky. Superbin tavoin Octavian lataushybridin tunnistaa iV-liitteestä mallinimessä. Satunnaisilla latauksilla kulutus jäi noin 5 litraan satasella eli kuitenkin alle bensamoottorisen version.

sup lauta prisma hinta

Koeajo: Skoda Octavia RS iV Combi

S R. Pelkällä bensalla ajellessa kulutus karkaa kuuteen litraan sadalla, voimavaroja hyödyntämällä paljon korkeammallekin. Decorative strips in RS look and pedals in aluminum design complete the sporty impression. Kaksilitraisella bensiinikoneella varustettu Octavia RS kiihtyy puoli sekuntia nopeammin nollasta sataan, jos se on tärkeintä. Sisätilaan octavia rs hybrid 2020 saatavissa musta kattoverhous. Auto saa D-ajoasennossa automaattisesti energian talteenoton tason, johon se hyödyntää liikennemerkkien tunnistusta kuin myös kameraa ja tutkaa. RS iV:ssä ei Object Linking and Embedding pikalatausmahdollisuutta, ja tyhjästä täyteen lataaminen vie liki neljä tuntia.

hp and plug-in hybrid in the Skoda Octavia RS iV

Vasta sport-asetuksella molemmat moottorit ovat aina valmiina antamaan kaikkensa. Niiden tuotanto käynnistyy myöhemmin tänä vuonna. Esittelyjärjestelmä Škoda Afriq vie Pohjois-Afrikkaan ja osaa sammuttaa siellä janon. Yhdessä ne kehittävät tehoa kW hv ja vääntöä Nm. Pikalatausta RS ei tue, joten pikaisen huoltamolla käynnin aikana akkuun ei ennätä montakaan kilometriä tuutata. Auton tavallinen 12 voltin akku sijaitsee tavaratilassa, jonka koko liftback-mallissa on litraa ja Combi-farmarimallissa litraa. Mladá Boleslav