Novita Polkka Villasukat

Kohoneule: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan. Kaipaatko haastetta neulomiseen, etkä hätäänny, vaikka homma menisi purkamiseksikin? Intarsianeuletta voi esiintyä, mutta tällä tasolla vielä yksinkertaisesti ja symmetrisesti. Hinta ilmoituksen mukaan tai tumma paahtoista kahvipakettia vastaan! Ilmoita montako kerää ostat. Mikäli erikoistekniikoita esiintyy, ne on selostettu yksityiskohtaisesti, joko novita polkka villasukat tai esimerkiksi videoiden avulla. Neulo 1 välikerros.

7 veljestä POLKKA

Jos postitus, niin ostajalle pk:t. Myydään mielellään kaikki könttänä yht. Ohjeisiin voi kuulua silmukoiden poimimista. Hyväkuntoinen punainen vinyyli,ei kuvakansia,toim. Tällä tasolla ohjeistot voivat sisältää yksinkertaista kirjoneuletta, palmikoita ja pitsineuletta.

novita polkka villasukat

Viimeistely

Jatka neulomista II ruutupiirroksen 1. Myös helpot dominotekniikalla tai hirsimökkitekniikalla neulotut mallit sekä helpot koukkuamistyöt kuuluvat tälle tasolle. Nouto Oulusta Jylkynkankaalta tai postitus, jolloin ostaja maksaa myös postikulut. Lisää viimeisellä kerroksella 3 1 3 s seuraavasti:. Neulaa mallitilkku tasaiselle alustalle ja höyrytä kevyesti.

trampoliini enermix

Kohoneulesukat Novita 7 Veljestä Polkka, Novita Syksy | Socks, Knitting, Fashion

Lisätiedot Ostetaan 7 veljestä lankaa, mieluiten isompi erä. Ostaisin 7 Veljestä Aapo lankaa. Neuleissa voi olla erivärisiä raitoja, mutta ei vaikeampia värinvaihtoja tai kirjoneuletta. Tee kavennukset kuten edellä joka 2. Ei tullut kässämaikkaa. Neulo kantalapussa oikean puolen kerrosta, kunnes jäljellä on 8 s. Martan polkka.

Siskoneule: Polkka-sukat

Log in now. Vastaavat tuotteet. Parikymppinen Kytölän Marta rakastuu naapurikylän poikaan, erinomaiseen polkan tanssijaan Villasukat 7 Veljestä Polkka koko Vaikka itse tekniikoita ei tällä tasolla OLE paljon lisää, ns.