Note S 10 Lite

Kamerasovelluksessa on myös pikapainikkeet muun muassa asetuksille, salamalle ja kuvasuhteelle. Samsung Galaxy Note 10 Lite -puhelimen myyntipakkauksen sisältö. Alapuolella on muutama kuva, jotka ovat taltioitu puhelimen pääkameralla. Samsungilla olisi siis edelleen hieman työstämistä sormenjälkilukijan toimivuuden sekä nopeuden note s 10 lite, sillä nykyisellään jopa PIN-koodin naputtelu voi olla nopeampi tapa avata laitteen lukitus. Puhelinta ladataan siis ainoastaan USB-C-tyypin latausliittimen kautta, eikä Galaxy Note 10 Lite tue isoveljistään löytyvää langatonta latausta.

Galaxy S10 Lite

Käyttöliittymä on kehitetty silmällä pitäen tekemään yhden käden käytöstä sujuvampaa ja mukavampaa. Puhelimessa on tuki myös erilliselle yökuvaustilalle, jonka avustuksella saadaan taltioitua heikossa valaistuksessa hieman parempia kuvia pidemmällä valotusajalla. Unohditko salasanasi? OLE ensimmäinen kommentti Jätä kommentti Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Testijakson aikana puhelimen akunkesto ei kuitenkaan muodostunut suureksi ongelmaksi, sillä akku kesti vaaditun yhden päivän verran.

note s 10 lite

Tuoreimmat uutiset

Alapuolella on vielä muutamia kuvakaappauksia One UI 2. Lisää aiheesta: Samsung. Yhteydenotot: [email protected]. Galaxy Note 10 Lite. Akkua ladataan vain Universal Serial Bus-C-tyypin latausliittimen kautta. Lisäksi Samsung ei OLE saanut puhelimeen IP-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä, stereokaiuttimia, eikä myöskään aivan huippuluokan premium-laatutuntumaa. Näin häiriintyneeltä näyttää kauhupeli Scorn uudella videolla

seinävalaisimet prisma

| Samsung Galaxy S10 Lite vs. Samsung Galaxy Note10 Lite

Lisäksi alareunassa on myös S Pen -kynä, joka on tuttu kaikista Galaxy Note -malliston älypuhelimista, joten sellaisen löytyminen myös uusimmasta puhelimesta note s 10 lite OLE yllätys. Puhelimen takana sijaitsevat 48 megapikselin pääkamera sekä sitä tukevat 12 megapikselin laajakulmakamera ja viiden megapikselin makrokamera. Suoritinvalinta on siinä mielessä erikoinen, että muissa Galaxy S10 -euromalleissa malleissa käytetään Exynos-suorittimia. Kameran tarkkuus on 48 megapikseliä, ja siinä on uusi Super Steady -kuvanvakautus. Lue seuraavaksi: Samsung julkisti kestävän euron XCover Pro -älypuhelimen. Henkilökohtaisesti olisin toivonut Samsungin sisällyttävän myyntipakkaukseen jonkinlaisen suojakuoren puhelinta varten, mutta nyt sellainen on ostettava erikseen. Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka.

Samsung julkaisi Galaxy S10 Liten ja Note 10 Liten – sekä An ja An | TechRadar

Heti varastosta yli 25 kpl. Näytön yläreunaan on tehty reikä etukameraa varten, ja vastaava ratkaisu on nähty myös useissa muissa Samsungin uutuuspuhelimissa alkuvuoden aikana. Heikommassa valaistuksessa Galaxy Note 10 Lite on myös hyvällä tasolla, mutta parempaakin jälkeä on nähty tämän vuoden puhelimissa. Kokonaisuudessaan näyttö on puhelimessa todella hyvä, eikä se varmasti jätä ketään kylmäksi omassa hintapisteessään. Samsung jatkaa Galaxy Note 10 Liten kanssa jo Galaxy S10 Liten kohdalla nähtyä budjettilippulaivastrategiaansa, jossa pyrkimyksenä on tuoda tarjolle kohtuullisen hintaisia älypuhelimia, joissa on paljon tuttuja ominaisuuksia yhtiön huippupuhelimista. Päivittäinen käyttö koostui pääasiassa muutamista puheluista, viestittelystä, sosiaalisen median selaamisesta, netin selaamisesta, muutamien kuvien taltioinnista sekä videoiden katselusta. Samsung valmistaa myös Googlen toisen sukupolven Tensor-järjestelmäpiirit.