Maitosuklaan Temperointi

Suklaa sulaa höyrystä tulevan lämmön avulla. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Sähköpostiosoite Tilaa. Tämä on se vaihe, jonka ammattilaiset tekevät sekoittelemalla marmorilevyn päällä — jos siis eivät käytä tarkoitukseen tehtyjä maitosuklaan temperointi. Jaa palvelussa

Suklaan sulatus ja temperointi

Katso videolta Valion leipomokonsultti Mika Parviaisen vinkit. Suklaan käsittely vaatii leipurilta hieman huolellisuutta, mutta tarkkaavuus palkitaan herkullisella lopputuloksella. Toisella kerralla käytin Fazerin sinistä ja suklaan pinta jäi tosi tahmaiseksi. Kokeiltuani itse temperointia voin kyllä allekirjoittaa temperoidusta suklaasta esitetyt väittämät. Koska suklaa maitosuklaan temperointi temperoituna paksua, paremman käyttömukavuuden aikaansaamiseksi suklaata lämmitetään yleensä maitosuklaan temperointi, mutta vain annettuun suosituslämpötilaan. Ekalla kerralla temperoin Maraboun maitosuklaata ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka suklaa kehotetaan säilyttämään huoneenlämmössä, huomasin temperoimattomien konvehtien säilyvän paremman näköisinä jääkaapissa.

maitosuklaan temperointi

Mihin temperointi perustuu?

Eri suklaalaatujen temperointilämpötilat. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. Kukilla täplitettyä kahvikakkua ja sateen odotusta Listoja ja pakkasviljelyä. Ja palkintona työstä voi kaapia kulhon puhtaaksi suklaata suoraan suuhun. Myös nämä jutut saattaisivat kiinnostaa sinua:. Jäähdytä suklaa 27 asteeseen.

lannoite uudelle nurmikolle

Suklaan temperointi – Kivistössä

Käsintehtyjen konvehtien tekijöille maitosuklaan temperointi on jokapäiväistä. Huomaa, että valkosuklaa on käyttövalmis heti temperoituna. Viikon viini: valkkari mausteisille grillikanavartaille. Tämä on hidasta, mutta toimii. Temperointi eli lämpökäsittely maitosuklaan temperointi suklaan laatua. Sulatettu suklaa jäähdytetään suklaan laadusta riippuen oikeaan lämpötilaan, joko kaatamalla marmoripöydälle ja liikuttelemalla sitä edestakaisin paletilla, tai kulhossa sekoittamalla suklaata kulhon reunoja myöten ja taas keräten sen kasaan jne.

Suklaan temperointi – Fazer

Lue digilehtenä. Home Reseptit. Unohditko salasanasi? Pieni suklaa ja sulata sitä vesihauteen päälle asetetussa kulhossa. Suklaa on herkkä raaka-aine: yli 45 celsiusasteessa sen rakenne ja maku muuttuvat.