Maine Coon Pennut 2020

Ladataan kommentteja Moggi Maine Coon kissat. Viimeisin lääkärin tarkastus oli Alli Haapakoski sanoo:. Hinta 0 – 10 51 – – 38 – 45 – Myös eriväristen isokokoisten vanhempien urospentua voit tarjota.

Vuorensinen maine coon -kissat

Etusivu Tervetuloa Vuorensinen maine coon -kissasivuille! Pentu on kastraatiosoitu ,rokotettu madotettu sekä sirutettu. Pentu painaa nyt ~ 4 kg ja kasvaa iso poika tulevaisuudessa. Jaa: Twitter Facebook. Kiitos onnitteluista! Terveys, hyvä luonne, vahva rakenne ja se Maine Coon olemus ovat asioita, joita haluan nähdä kasvattamissani kissoissa.

maine coon pennut 2020

Suositut haut

Moggi Maine Coon kissat. Lue lisää. Pitko 7 weeks. Madotettu, rokotettu asian mukaisesti, siru,sukutaulu. Kaksi poikapentua kasvavat sijoituskodissa Siltakylässä lähellä Kotkaa. Meidän vanha kesykissa ei hyväksy pentua, joten sopii nuorempien kissakavereiden seuraan.

galaxy a20s android 10

Chamberlain Maine Coon Kissala

Väri sininen, sinivalkoinen, hopeatiikeri ym. Toinen tytöistä kuuro joten luovutetaan vain emon tai siskon kaveriksi samaan kotiin. Olen ollut aiemmin monia vuosia vapaaehtoisena eläinsuojeluvalvojana Päijät-Hämeessä. Rotu Maine Coon. Täysin sisäsiisti, syö hyvällä ruokahalulla, erittäin leikkisä ja seurallinen.

Maine COON pentuja –

Toivottavasti he jakavat onnea, iloisia hetkiä ja suloisuutta siellä missä ikinä menevätkin mutta etenkin omiin koteihinsa. Ennen luovusta rekisteröinti Suomeen Kissaliittoon, rokotettu ja sirutettu. Maine Coon. Moggi Amalia Mämmi, Aunen oikea sisko. Pentu koulutettiin, neulottiin, pakeni ja märkäsi Panacurilla, nykyinen laukausta. Moggi Aune Rusina, 16 V.