Magneettinen Puhelimen Laturi

Mika Värtinen. Vaikka tätä kaapelia voidaan käyttää puhelimesi lataamiseen, se on myös erinomainen lisävaruste kannettavan tietokoneen lataamiseen, kunhan sillä on Type C -portti. Tämä voidaan ratkaista hankkimalla magneettinen puhelimen laturi. Esko varmistettu kirjoittaja — 1. Toimituskulut lasketaan kassalla. Takaisin ylös. Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille.

Magneettinen LED 540™ laturinjohto

Vaihdettava pää suojaa porttia pölyltä ja muilta epäpuhtauksilta. Just Nyt – Ajankohtaista. Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Reija varmistettu kirjoittaja — Arvostelun otsikko. Jackery paras kannettava voimalaitos vuonna Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä.

magneettinen puhelimen laturi

Tuontitukun POISTOKORI ON SIIS YLLÄTYKSIÄ TÄYNNÄ…

MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli 19 vuoden ajan. Pyöristämme luettelon parhaista magneettipuhelimen latureista, joissa on erinomainen latauskaapeli iPhone- tai Android-älypuhelimeesi. Nea varmistettu kirjoittaja — 7. Puhelimen latausliittimeen ei mene pölyä ja roskia. Punotulla suojakuorella varustettu kaapeli pysyy todella hyvin sotkeentumatta.

jiirisaha tarjous puuilo

USB-kaapeli magneettiliitännällä –

Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin magneettinen puhelimen laturi täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Johannes Nieminen varmistettu kirjoittaja — Tämä tuote sisältää kaksi jalkaa kaapelia, kaksi 6,6-jalkaa kaapelia, yhden 3,3-jalkaisen kaapelin ja yhden vain 1-jalkaisen kaapelin. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi! These cookies do not store any personal information. Get help.

Törkeän kätevä 2m magneettipiuha (3A) kaikkiin laitteisiin ⋆

Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Käyttäjät löytävät myös kestävää nailonpunettua materiaalia tällä magneettikaapelilla, kun taas yritys on ollut riittävän tarkkaavainen sisällyttääkseen LED-valon. Johto on suunniteltu täysin universaaliksi. Vastaus: Tämä johto on suunniteltu vain lataukseen, sillä ei pysty siirtämään dataa. Säästää puhelimen latausliitintä kun johtoa ei renkata edes takaisin.