Magneettinen Latausjohto

Parempi magneettinen latausjohto aikaisempi Tilasin syksyllä tästä samasta kaupasta magneettinen latausjohto magneettisesta johdosta ja päivitin nyt tähän malliin. Lisää siis ainakin yksi päistä samaan tilaukseen Soveltuu kaikkiin puhelimiin Takuu 3kk. Latausporttiin ei pääse myöskään pölyä ja likaa, ja laitteen laittaminen lataukseen vaikkapa autossa on erittäin helppoa. Annemari varmistettu kirjoittaja — Vastaus: Tämä johto on suunniteltu vain lataukseen, sillä ei pysty siirtämään dataa.

Rock 3in1 magneettinen latauskaapeli

Magneettinen latausjohto uusiksi suunnitellun ° kääntyvän nivelen ansiosta magneettinen johto pysyy puhelimessasi kiinni tilanteessa kuin tilanteessa. Siirrä toivelistalle. Kytke magneettinen adapteri laitteeseesi ja vie johto lähelle, jolloin tehokas magneetti vetää ne yhteen ja lataus alkaa automaattisesti. Tyytyväisiä asiakkaitamme:. Pyyntöäsi käsitellään. Puhelimen latausliittimeen ei mene pölyä ja roskia.

magneettinen latausjohto

Tuote-esittely

Kuvasta ei niin huomaa että piuhan pinta on liukasta punottua? Verkkokaupan maksutavat:. PS: meidän magneettipiuhalla voit myös siirtää dataa latauksen lisäksi. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Latausporttiin ei pääse myöskään pölyä ja likaa, ja laitteen laittaminen lataukseen vaikkapa autossa on erittäin helppoa. You also have the option to opt-out of these cookies. Tilasin syksyllä tästä samasta kaupasta normaaliversion magneettisesta johdosta ja päivitin nyt tähän malliin.

koska uusi muumimuki tulee myyntiin

Magneettinen LED ™ laturinjohto – eHorisontti

Kiitos arvostelustasi! Tuote on lisätty toivelistalle. Latausjohto Toimiva latausjohto. Usein latausportti on kovilla pienten lasten magneettinen latausjohto, tämä magneettinen latausjohto irtoaa kuitenkin laitteesta rikkomatta mitään. Tilasin syksyllä tästä samasta kaupasta normaaliversion magneettisesta johdosta ja päivitin nyt tähän malliin. Toimituskulut lasketaan kassalla.

Insmat Exclusive magneettinen MicroUSB kaapeli | verkkokauppa

You also have the option to opt-out of these cookies. Magneettinen adapteri suojaa puhelimesi latausporttia pölyltä, hiekalta ja kosteudelta, sillä sitä ei tarvitse poistaa latausten välissä. Erittäin nopea toimitus arkipäivää suoraan postilaatikkoosi Tähän tuotteeseen aina ilmainen toimitus! Et tarvitse enää jokaiselle laitteelle erillistä johtoa, riittää kun asennat sopivan magneettisen pään jokaiseen laitteeseen ja lataat kaikkia laitteitasi samalla latausjohdolla nopealla jopa 2. Kaupan toiminta on myös esimerkillistä ja positiivisesta ongelmasta johtuva pikku viive toimituksissa paljon tilauksia kommunikoitiin asiakkaille hienosti.