Macbook Pro Tähtiharmaa

Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta. Kun palauttaminen on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Media Engine, joka voi toistaa macbook pro tähtiharmaa 4 striimiä 8K-videota. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen macbook pro tähtiharmaa ilman eri ilmoitusta pidätetään. Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla.

Valitse kokoonpano 14 tuuman MacBook Prohon – tähtiharmaa

Enemmän suorituskykyä ja enemmän mahdollisuuksia. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Jos näytöt mitataan suorakaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa näyttöalueen koko on pienempi. Yhteensopivat tuotteet. Suodata tuotteita.

macbook pro tähtiharmaa

Hyödyllistä

Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu elektroninen kauppa. Tilaajalla ei Object Linking and Embedding oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Minun Telia. MacBook Pro.

a541n asus

14 tuuman MacBook Pro – tähtiharmaa – Apple (FI)

Löydä sinulle sopivin Mac. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu verkkokauppa. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla.

Apple MacBook Pro 14” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Yritysasiakkaat Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­kykyä, valitse M1 Max.