Macbook 16 Gb

Siksi jokainen sirun osa muodostaa yhteyden dataan macbook 16 gb muistiin ilman kopiointia, mikä tekee kaikesta nopeampaa ja tehokkaampaa. Nopeampi 8K-mallinnus Valitse siru. Siinä on 10 prosessori­ydintä, jopa 32 näytön­ohjain­ydintä ja ytiminen Neural Engine. Nopeampi tehostemallinnus Yksi siru yhdistää kaiken. MacBook Pro on valmistettu ilman lukuisia haitallisia aineita, ja kaikki pakkaustemme ensiöpuukuitu tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

MacBook Pro

Nopeampi julkaisusuorituskyky Niiden näytönohjaimet pystyvät käyttämään lyhyemmän viiveen dataa, mikä parantaa energiatehokkuutta huomattavasti ja tuottaa ylivoimaisen suoritus­kyvyn wattia kohden. M1 Max. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Lisätietoja MacOS Montereysta.

macbook 16 gb

Tuotekuvaus Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 16´´ M1 Pro/16GB/ 512GB SSD

Siksi uuden MacBook Pron kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus — p — ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Näytön runko. Lisäksi siinä on erillinen Massamedia Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Kameran laajempi kenno ja suurempi tehokkaiden pikselien määrä merkitsevät kaksi kertaa parempaa suoritus­kykyä hämärässä. Uusi MacBook Pro on saata­villa 14 ja 16 tuuman malleina.

google pixel 6 elisa

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Voit siis avata 8K-videot hetkessä tai tallentaa satojatuhansia RAW-kuvia kerralla. Molemmissa siruissa on enemmän prosessori­ytimiä, näytön­ohjain­ytimiä ja yhteis­muistia kuin M1:ssä. Katso julkaisutapahtuma USA:n sivustollamme Katso macbook 16 gb todellisuudessa. Katsotuimmat Kannettavat tietokoneet alk. M1 Pron ja M1 Maxin tehokkaan Neural Enginen huima kone­oppiminen ja päivi­tetyt Massamedia Enginet ProRes-tuella takaavat, että ammattilaiset pystyvät asioihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia. Maksimaalisen pro. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

Apple MacBook Pro 16″ (i7, 16GB, GB SSD)

Pinterest Elektroninen posti. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Jokainen näyttö kalib­roidaan tehtaalla, ja niissä on ammatti­tason referenssi­tilat HDR-värin­määritykseen, valo­kuvaukseen, graafiseen suunnit­teluun ja paino­tuotteiden valmistukseen. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta. Valitse koko. Järjettömämmän nopea.