M9to G7

Tällä kerralla puhelimen m9to g7 oli päällä koko testin ajan ja toisti puhelimen videoiden toistosovelluksen kautta Full HD -tasoista videota. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi! Tällä kertaa kaapelin molemmat päät on varusteltu USB-C-tyypin liittimellä, joten kyseessä ei OLE samanlainen kaapeli kuin Moto G6 Plussan mukana tullut. Jos pääset kuitenkin yli näyttöloven aiheuttamasta harmituksesta, huomaat miten paljon vastinetta G7 Play tarjoaa rahoillesi. Motorola on tehnyt hyvää työtä uutuuspuhelimensa kanssa, vaikka tietyillä osa-alueilla oli myös selviä pettymyksiä. G7 Play on selvästi suunniteltu käytännölliseksi puhelimeksi. Dolby Audio tarjoaa m9to g7 viihdesisällön hallintaa.

Arvostelussa Moto G7 Play

Ota yhteyttä. Dolby Audio tarjoaa ennenkokematonta viihdesisällön hallintaa. Mielestäni laitteen hinnoittelu pitäisi olla alle eurossa, kun katsotaan teknistä toteutusta. Motorola on m9to g7 tuomaan budjettiluokan malliinsa monia m9to g7 toimintoja, kuten täysin manuaalisen kuvaustilan ja spottiväritoiminnon. Suomessa Motorola Moto G7 Plus maksaa euroa. Huomattavimmat uudistukset Motorola on tehnyt näyttöön, sillä tällä kertaa hyödynnetään viime vuonna suosituksi noussutta näyttötyyliä. G7 Plus tarjoaa mukavia uutisia myös kaikille musiikkiharrastajille, sillä puhelimen pohjassa on perinteinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

m9to g7

Moto G7 Plus: hinta ja saatavuus

Tällä kertaa kaapelin molemmat päät on varusteltu USB-C-tyypin liittimellä, joten kyseessä ei Object Linking and Embedding samanlainen kaapeli kuin Moto G6 Plussan mukana tullut. Käsituntumalta Moto G7 Plus on varsin mukava kaartuvan takaosan takia, eikä puhelimen rakenteessa Object Linking and Embedding teräviä saumakohtia, jotka heikentäisivät käyttömukavuutta. Kompakti, edullinen ja nopea päivittäiskäytössä. Yritys Keitä me oikein olemme? Katso laitteellesi sopivat Puhelinpidikkeet. Alapuolella on muutama Moto G7 Plussalla taltioitu testikuva. Valitettavasti Motorola ei Object Linking and Embedding paljastanut mitä Gorilla Glass -versiota käytetään, mutta ainakaan testijakson aikana takaosaan ei tullut suuria naarmuja.

billebeino punainen huppari

Motorola Moto G7 Play Kuoret | Suojakuoret |

Mielestäni laitteen hinnoittelu pitäisi olla alle eurossa, kun katsotaan teknistä toteutusta. Saat 12 tuntia akkuvirtaa vain 15 minuutissa 27 W turbopower-latauksella. Seuraava Samsung julkaisee uusia Galaxy A -malliston älypuhelimia — Katso tilaisuutta suorana kello Alareunassa on myös Universal Serial Bus-C-tyypin latausliitin m9to g7 yksi kaiutin. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Vielä Moto G6 Plussan kohdalla akun koko oli milliampeerituntia.

Arvostelussa Moto G7 Play | TechRadar

Testin jälkeen puhelimen akunvaraus oli tippunut 99 prosenttiin, joten kovin suuresti akkua ei kulunut. Huomattavimmat reformit Motorola on tehnyt näyttöön, sillä tällä kertaa hyödynnetään viime vuonna suosituksi noussutta näyttötyyliä. Täyteen ladattuna mAh akku kestää koko päivän. Sovelluksen kautta löytyy asetukset myös Moto-näytölle, joka on muutettu versio Androidista löytyneestä Always-on-Display-toiminnosta. Lisäksi tarjoamme ilmaiset postituskulut! Virtapainikkeessa on kuvioitu viimeistely, joten sen erottaa myös sormituntumasta.