M11 5g

Puhelin on ulkoiselta olemukseltaan jämäkkä ja hintaluokassaan todella laadukas, minkä lisäksi sen sisuskalut ovat luokkansa huippua. Myös kuvanvakain hoitaa hommansa ansiokkaasti pehmentäen kävelyssä tulleita tärinöitä hyvin. Samsungilta tulossa uusi Galaxy A04 Core -puhelin hyvin pian — paljastui jo nyt vuotokuvista. Alapuolella on muutamia kuvia, jotka ovat otettuna Xiaomi Mi 11 Lite 5G:n pääkameralla. Pääkameran videokuva on yleisilmeeltään miellyttävää, värit toistuvat luonnollisesti ja yksityiskohtia kertyy hyvin. Muotoilun osalta Xiaomi on panostanut Mi 11 Lite 5G m11 5g erityisesti ohueen ja kevyeen toteutukseen, mutta hyödyntää silti varsin tuttuja materiaaleja. Pääkamerana toimii 64 megapikselin sensori Quad Bayer -suotimella, eli puhelin m11 5g 16 megapikselin kuvia.

Xiaomi Mi 11 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB

Käyttöehdot Palaute. Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimen oikeassa kyljessä on perinteiseen tyyliin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Hyvään lopputulokseen pääseminen vaatii vakaata kuvausotetta. Muutaman testin perusteella taustasumennus toimii pääasiassa hyvin, sillä kamera tunnistaa pään ääriviivat erinomaisesti. Ylä- ja alareunojen kaartuvuus on kuitenkin hyvin minimaalinen ja käytännössä vain näytön päällä oleminen lasi kaartuu enemmän. Nokia G11 Plussan m11 5g paljastui suorituskykytestistä — myös hertsin näytöllä m11 5g Nokia-puhelimen myynti alkamassa pian. Snapdragon G -järjestelmäpiirin suorituskyky pysyy hyvin tasaisena Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimessa pidemmässä käytössä ja esimerkiksi verrattaessa moniin Snapdragon -huippupuhelimiin on ero selvä.

m11 5g

Tuotteen kuvat ja videot

Näytön kirkkauden vähentäminen, näytön virkistystaajuuden alentaminen 60 hertsiin ja 5G-verkon vähempi käyttö voivat auttaa pidentämään akunkestoa vielä jonkin verran. Alumiinikehyksestä on pyritty tekemään kapea ja painikkeiden kohdalle on toteutettuna pieni levennys. Vaikka tuossa lytätään aika kovalla kädellä Tianman ”RGB Delta” paneeli, niin suurin osa käyttäjistä tuskin huomaa mitään eroa. Puhelimessa on myös hyvä akunkesto ja erityisesti yksi vahvuus on 55 watin pikalataus, joka toimitetaan myös oletuksena laitteen mukana. Suomessa Xiaomi Mi n hinta saattavat kuitenkin olla hieman korkeammat. Xiaomi Mi 11 on tarjolla kahdessa muistivariantissa, joista edullisemmassa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä mukavat gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laskua parhaimman ja huonoimman tuloksen välillä oli vain alle pistettä.

brit care puppy small breed

Xiaomi Mi 11 Lite 5G black | Telia

Mi 11 Liten kenties m11 5g osio on sen sisällä sykkivä rauta. Xiaomi Mi 11 Lite 5G. Etukamera tukee myös muotokuvatilaa, jossa taustan saa sumennettua. Stressitestissä ajoimme peräjälkeen puhelimessa läpi AnTuTu-suorituskykytestin yhteensä viisi kertaa. Akunkesto on Xiaomi Mi 11 Lite 5G -mallissa mielestäni siis hyvällä tasolla, mutta ei tarjoa mitään wow-elämyksiä.

Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G – loistava puhelin kevyellä ja ohuella rakenteella – SuomiMobiili

Testijakson lopuksi puhelimeen oli asennettuna tuorein saatavilla ollut päivitys, joka piti sisällään Googlen 1. Parhaimmillaan puhelin pystyi tarjoamaan Mbps latausnopeudet sekä 72 Mbps lähetysnopeudet. Lisäksi mattapinta ei Object Linking and Embedding yhtä herkkä naarmuuntumaan kuin kiiltävä lasipinta. Laitteen takaosassa silmiin pistää ensimmäisenä neliömäinen kamera-alue, joka on suuri ja koostuu niin sanotusti kolmesta kerroksesta. Lisäksi mattapinta tuntuu kädessä paljon miellyttävämmältä ja tarjoaa hieman enemmän pitoa. Henkilökohtaisesti tykästyin näytön värintoistoon, tarkkuuteen sekä sulavaan kokemukseen. Toinen biometrinen lukituksen avaustyyli on etukameraan pohjautuva kasvojentunnistus, mutta sitä ei testijakson aikana suuremmin testattu.