Luonnonkosmetiikka Bb-voide

Pehmenee nopeasti sormien lämmössä. Riina Plussaa suhteellisen korkeasta suojakertoimesta! Kuten kerroin lomaltapaluupostauksessa, olin loman jälkeen erityisen janoinen lataamaan ihoon taas meikkivoidetta, sen verran epätasaisen sävyiseksi iho tämän kesän aurinkopaahteessa meni. CC-voide sisältää tyypillisesti hieman enemmän luonnonkosmetiikka bb-voide kuin BB-voiteet tai sävyttävät päivävoiteet. Jaa Facebook.

BB-, CC- ja DD-voiteet

Kuten Lolo, Korennon meikkivoide saattaa joskus levittäessä jäädä näkyviin huokosiin, mutta ongelma katoaa, kun jatkaa sienellä painelua suosittelen munasientä. Nestemäinen meikkivoide on klassinen ja varmasti eniten käytetty meikkipohjatuote. Vaikka luonnonkosmetiikan meikkivoiteen levittyvyys ei luonnonkosmetiikka bb-voide koskaan voi vertautua normikosmetiikan liukkailla silikoneilla kyllästettyihin meikkivoiteisiin, on nykyteknologian avulla päästy jo aika lähelle synteettisten meikkivoiteiden parhaita puolia — joihin levittyvyys luonnonkosmetiikka bb-voide kuuluu. Hoitava koostumus saa extraplussaa. Tavallisessa arjessa en käytä paljoakaan meikkiä. Näitä tietoja ei yhdistetä muihin käyttäjätietoihin.

luonnonkosmetiikka bb-voide

CC-voiteet

Ihannetilanne olisikin, että peilikaapista löytyisi aina molempia sävyjä, joista miksata itselleen kulloiseenkin päivetystilanteeseen sopiva voide. Lopputulos on testin tuotteista lähimpänä meikkivoidetta, ja tällä ehostautuneena voisi hyvin jatkaa päivää yön pikkutunneille saakka. Taidanpa hyödyntää alen ja kotiuttaa voiteen :. Olen kait vähän tyhmä, mutta mikä siis on BB? Lopputulos on ihan kiva, muttei aiheuta ihastusefektiä.

happisaturaatiomittari lidl

Mitä ovat BB-voide, CC-voide ja DD-voide? | Jolie

Niin se vain on, että tasainen ihon sävy on yksi luonnonkosmetiikka bb-voide meikki-ihanteeni nykyisistä kulmakivistä. Juice Beauty on ihonhoidon ja meikkien tuotesarja, jonka tuotteissa suositaan mm. Nyttemmin luonnonkosmetiikkamarkkinoille on ilmaantunut useampikin BB-purtelo, ja luonnonkosmetiikan värituotteissa on tapahtunut muutamassa vuodessa parannusta. Tavallisessa arjessa en käytä paljoakaan meikkiä. Juice Beautyn CC-voide on ihonsävyä luonnonkosmetiikka bb-voide ja luonnollisen kuullon iholle jättävä meikki, eli just sopiva my skin but better -ratkaisu.

Luonnonkosmetiikan BB-voiteet – Lähiömutsi

Luonnollinen viimeistely Antaa säteilevän ihon Ylellinen koostumus. Blemish balm, blemish base, beauty balm — miksi BB-voiteita sitten nimittääkään, niiden tarkoitus on sama. Mutta ostan luonnonkosmetiikkaa myös Stockmannilta ja Sokokselta. Korennon meikkivoide on esitellyistä läpikuultavin, luonnollisin ja vähiten peittävä. Siinä missä Juice Beautyn vaalea meikkipohja näytti purkista suoraan liian vaalealta, Murumuru on puolestaan paljon tummempi. Tiedämme toki ettei pelkkä meikki riitä suojaamaan kasvojen ihoa auringolta ja koen velvollisuudekseni toistella sitä vuodesta toiseen , mutta lisäsuojana SPF-meikki on erinomainen juttu. Joikin BB edustaa samaa tyyppiä.