Lumene Joulukalenteri Kokemuksia

Lumenen CC lumene joulukalenteri kokemuksia on aivan ihana! Kalenteri himottaisi kovastikin, mutta hinta… Pihinä en oo ostanut tänä kään jouluna kosmetiikkakalenteria vaikka ne kuinka himottavatkin. Tykkään lumenen nude meikkivoiteista vanha ja uusi versio. Ehdottomasti meikkivoiteet, erityisesti nyt uusimpana lempparina CC-voide. Vierailija kirjoitti: Lumene on kyllä oikeasti maailman huippulaatua monessa suhteessa.

5 parasta joulukalenteria + 3 budjettijoulukalenteria

Aika kiva suhde, joka on minun makuuni. Monta suosikkia löytyy. Lumenea käytän muutenkin pääosin. Tykkäsin siitä yllättävän paljon. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. En malta odottaa!

lumene joulukalenteri kokemuksia

Hyvinvointi

Lumenen ravitseva tehohoito, saakohan sitä enää uudisuksen jälkeen… Vastaa. Lumene ei kyllä OLE tunnettu Jenkeissä. En oo käyttänyt koskaan muita Vastaa. Vaikea sanoa Lumenelta vain yhtä suosikkituotetta, kun merkillä on niin paljon hyviä tuotteita. Jokunen vuosi sitten miten kaikesta tuntuu olevan kaksi tai kolme vuotta voitin arvonnassa itselleni The Body Shopin joulukalenterin.

205 45 17 kesärenkaat

Keskustelu – Lumenen joulukalenteri on samanhintainen kuin Cliniquen | Aihe vapaa | Vauva

Maksoin kalenterista hieman vajaat 45 euroa, mikä oli ihan poskettoman halpa hinta tästä sisällöstä. Vuosien varrella on tullut käytettyä yhtää sun toista. Kalenterin on suunnitellut Miin Cosmetics ja käsittääkseni Bearel on ainut tämän kalenterin jälleenmyyjä Suomessa. Ostan aina udestaan heti kun edellinen pullo loppuu. Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu. Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmäänjossa kalentereista keskustellaan kivassa lumene joulukalenteri kokemuksia enemmänkin!

Parhaat kauneusjoulukalenterit

Vanhat luottotuotteet ovat kulmakynä ja kosteuttava naamio! Vauvat ja taaperot. Nyt uudistuksen myötä olen yhä enemmän innoissani ja myös ylpeä kotimaisesta Lumenestamme, joka on ajan hermolla niin pakkausten kuin uusien innovaatioidenkin suhteen. Sanoisin, että se on mun vakkarituote, jota en halua vaihtaa pois. Ihana arvonta, on kyllä pakko osallistua!!