Luhdan Naisten Takit

Vaatteen koko. Naisten yläosan koko. Näitä ostetaan nyt:. Ilman muuta. Kyllä 1 kpl.

Luhta takit

Paljonko Luhta takit maksavat Intersportilla? Yläosan koko. Vertaile Vertaile Vertaile. Katso Luhta-housutLuhta-paidat ja Luhta-päähineet. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Tuote on lisätty toivelistalle. Jos etsit sen sijaan lämmintä ja suojaavaa takkia kylmiin vuodenaikoihin, Luhta-talvitakki on tyylikäs ja toimiva vaihtoehto.

luhdan naisten takit

ENNAKKOALE alkoi! Poimi kesän parhaita sporttidiilejä jo nyt!

Naisten yläosan koko. Vaatteen väri. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Jos ulkoilet kaikkina vuodenaikoina, muista laadukkaan takin lisäksi hankkia myös muut puvut lajiisi. Luhdan puvut ovat toimivia, mukavia ja monikäyttöisiä — ajatonta tyyliä unohtamatta. Tilaa uutiskirje. Näitä ostetaan nyt:.

aluslakana 270x270

Luhta takit netistä | Intersport

Meiltä löydät aina sesongin odotetuimmat Luhta-takit naisille ja Luhta-takit miehille. Tilaa uutiskirje. Vaatteen koko. Nopeatempoisiin lajeihin, luhdan naisten takit hiihtoon ja talvijuoksuun, oivallisin vaihtoehto on joustava ja hengittävä softshell-takki. Pyrimme ennakoimaan kuluttajien odotuksia ja kehittämään seurantamanetelmiämme jatkuvasti vastataksemme odotuksiin mahdollisimman tuloksellisesti. Luhdan valikoimasta löytyy muun muassa hiihtoon, ulkoiluun sekä erilaisiin fitness-lajeihin sopivia vaatteita, asusteita ja jalkineita.

Luhta | elektroninen kauppa

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Katso Luhta-housut , Luhta-paidat ja Luhta-päähineet. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Luhdan vaatteet ovat toimivia, mukavia ja monikäyttöisiä — ajatonta tyyliä unohtamatta. Luhta-puvut tunnetaan selkeästä muotokielestä ja skandinaavisen hienostuneesta värimaailmasta. Olipa mielessäsi lämmin Luhta-talvitakki tai säänkestävä Luhta-laskettelutakki, meiltä löydät etsimäsi. Luhdan valikoimasta löytyy muun muassa hiihtoon, ulkoiluun sekä erilaisiin fitness-lajeihin sopivia vaatteita, asusteita ja jalkineita.