Löysä Myssy Ohje

Tuli nätti kuvio. Seuraavalla kerroksella oikean silmukan päälle neulotaan nurja ja nurjan päälle oikea silmukka. Lankava 66 tuote tta. Neulominen 50 tuote tta. Pipo herättää tunteita: toisille se on muodikas asuste, toisille välttämätön paha.

Lapinkylä-pipon ohje

Uudempi teksti Vanhempi viesti. Hei, pahoittelut vastauksen viiveestä. Lisäsin pipoon vielä tupsun niin tuli ihan oman näköinen. Tuli nätti kuvio. Jos haluat tasaisen leveän pannan, jatka palmikkoneuletta ilman kavennusosaa.

löysä myssy ohje

Nurjia Silmukoita?

Etusivu Käsityöohjeet Asusteet Pipot ja päähineet. Hamppulangat 1 tuote tta. Turbaanin tekoa haluaisin myös kokeilla, mut netistä löytyneet ohjeistot on ollu mulle vaikeita ymmärtää…. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Himalaya Efsun 2 tuote tta. Minkä väriset raidat sinä valitsisit?

hp 28w toner

Pipo naiselle – ota ohjeet talteen ja neulo tai virkkaa! –

Samoin kuvioin neulottu asustesetti on yhtenäinen vaikka sävyissä on vaihtelua. Kavennuksesta tulee siistin näköinen, kun kavennukset osuvat samalle kohdalle. Hei, pahoittelut vastauksen viiveestä. Alize Angora Gold 6 tuote tta. Löytyykö täältä sinun mallisi?

Lapinkylä-pipon ohje – Poola knits

Tuli nätti kuvio. Helmineule syntyy vuorottelemalla oikeita ja nurjia silmukoita — katso ohje videolta ja opettele mukana. Mikäli leveys on mielestäsi sopiva pipo venyy käytössä jonkinverran , jatka neulomista. Helpon kikan avulla teet langasta kuin uuden. Esito-lenkkimohair 3 tuote tta.