Lohikosken Frisbeegolf

Rekisteröidy tästä ». JyLi järjestää osana frisbeegolf-leiriä päiväreissun Heinolaan legendaariselle Kippasuon radalle. Ukrainan hyväksi on jo järjestetty lohikosken kiekkogolf järjestetään frisbeegolfkilpailuja. Jos et liitä videota tämä toimii myös kampanjasivusi pääkuvana. Korit laadukkaat ja oli myös treenikorikin ykkösväylän tuntumassa.

Lohikosken frisbeegolfrata

Aivan uniikin lohikosken kiekkogolf koripaikka puisen veneen keskellä, sanoinkuvailemattoman upea ratkaisu. Jälkkäri on pienelle koululaiselle turvallinen ympäristö. Hyvästä väyläkokonaisuudesta ehdottomasti paras ja hienoin oli nro 4. Rakenteet erinomaisessa kunnossa kuten uudelta radalta sopii odottaakin. Joulujuhla Sekaparifrisbeegolfissa parin muodostavat mixed-luokassa ja naisten luokassa kilpailevat pelaajat. Rahoitus on päättynyt {{formatDate campaign.

lohikosken frisbeegolf

Kampanjan tila

Rekisteröidy tästä ». Järjestämme tänä kesänä ohjattuja {frisbeegolf|kiekkogolf}-harjoituksia eri ikäryhmille ympäri Jyväskylää. Kyllä tuon hienon radan voisi milloin tahansa heittää ihan ehdottomasti uudestaankin! Tietenkin taloudelliset {resurssit|voimavarat} sanelevat päätöksiä eikä tarkoituskaan {OLE|Object Linking and Embedding} rakentaa Seppälänkankaan jopa hieman tylsähköä lyhyiden väylien pitkää rataa. Kun rata oli tosiaan spesifioitu pienille koululaisille, niin mukaan oli saatu mahtumaan mahtavia eläinhahmoja ja somisteita, joita ei haittaisi vaikka ilmaantuisi joskus vielä lisääkin. Tulevien 1.

60293 lego

Juniorit – Jyväskylän Liitokiekkoilijat

Ajankohtaista Lohikosken {frisbeegolf|kiekkogolf} maksuttomien varustekassien ensimmäinen {haku|hakumenettely} päättyy Vastaa Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Tutki ehdotuksia klikkaamalla niiden esittelykortteja. Lisätiedot: frisbeejuniorit jyli. Alueella on radan lisäksi kaksi puttikoria sekä kaksi harjoituskoria koulun hiekkakentän reunalla. Jälkkäriin voivat osallistua 1.

Lohikosken frisbeegolfrata – Jyväskylä, Finland | UDisc Disc Golf Course Directory | UDisc

Tietenkin taloudelliset {resurssit|voimavarat} sanelevat päätöksiä eikä tarkoituskaan {OLE|Object Linking and Embedding} rakentaa Seppälänkankaan jopa hieman tylsähköä lyhyiden väylien pitkää rataa. Jälkkärin iltapäivässä liikutaan, soitetaan, lauletaan ja askarrellaan sekä osallistutaan monipuolisesti Jälkkärin harrastekerhoihin ja koulun kerhotoimintaan. Kampanja alkoi {{formatDate increaseDateByDays campaign. Radalla pituutta 6-väylää, m ja D1-{luokitus|luokittaminen}. Sinun tulee ensin rekisteröityä ja kirjautua Mesenaatin käyttäjäksi ja sen jälkeen Aloita kirjautuminen ja tunnistautuminen klikkaamalla ylläolevaa ÄÄNESTÄ-linkkiä Tunnistautumisen jälkeen sinut ohjataan takaisin tälle sivulle ja voit antaa äänesi tälle ehdotukselle. Kutoselle mentäessä ja viimeistään ko.