Logitech G 202

Hiiren perä täyttää sopivasti kämmenen tukeutuen varman tuntuisesti joka puolelta, sallien silti ranteen vapaan ja laajan taittamisen. Osa hiiristä oli päivitettävissä ohjelmiston kautta, mutta Razeriin oli ladattava erillinen päivitysohjelma. Vasemmanpuoleinen näppäin toimii normaalisti. Viive mitataan liiketiedon keskivaiheilta vähentäen liikkeen aloituksesta tai lopetuksesta aiheutuvan hiirien välisen liikkeen vaikutusta tulokseen. Logitech g 202 sensorin viiveen lisäksi mukaan tulee myös langattoman yhteyden viive.

Logitech Pro X Lightspeed wireless gaming

Käytetyistä logitech g 202 sensoreista tiedetään yleisesti, että niiden korkeimmat toimintanopeudet ovat reilusti yli sen nopeuden, jolla nopeinkaan pelaaja voi realistisesti pelitilanteessa hiirtä liikuttaa. Täydellistä keskittymistä. Lisää tällaisia ja ensi kerralla tietysti eri tyyppiset hiiri. Vaikka muoto on hyvin yksinkertainen, sen tehokkuus perustuu oikeisiin mittasuhteisiin. Ainoa tapa tietää sensorin CPI-asetuksen tarkka nopeus on laskea se itse hiirikohtaisesti. Hiirien suurkuluttajalle ja fanaatikolle oli ilo nähdä että tähän on paneuduttu kunnolla. Viper Ultimate pärjäsi testiryhmästä parhaiten kaukana vastaanottimesta käytettynä.

logitech g 202

Ostoskorissa

Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon. Oli mielenkiintoista huomata, että Viper Ultimaten päivitystaajuus vaikutti toimivan pienemmällä variaatiolla langattomasti, kuin johdolla. Hiirtä testattaessa pyritään ottamaan huomioon kaikki mahdolliset käyttöön vaikuttavat tekijät. Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. Langattomissa yhteyksissä kuitenkin ilmeni epävakautta tietyissä tilanteissa. Bluetooth-yhteyden kokeilemiseen ei ollut vastaanotinta valmiina, mutta heikompana langattomana teknologiana en näe sen testaamista merkitykselliseksi pelikäyttöä ajatellen. CPI:tä on yleensä käytetty hiiren sensorin herkkyyden ilmaisemiseen ilmoittamalla suurin mahdollinen CPI-lukema, jonka hiirestä voi asettaa käyttöön.

bmw z3 2.2

PRO-sarjan pelivarusteet – parhaat e-urheiluvarusteet | Logitech G

Hiiri toimii hyvin langattomasti käytettynä, jolloin tarve johdolle on vain harvoissa tilanteissa akkuvirran loppuessa. Tulokset ovat suhteellisia, mutta erittäin lähellä absoluuttista. Lamperi sanoi. Oikeilla asetuksilla hiiri on kuitenkin toimiva kokonaisuus. Kevyen painon ansiosta hiiri sopii hyvin nopeita liikkeitä vaativaan pelaamiseen. PRO-sarja on suunniteltu ammattilaisten kanssa ammattilaisille. Hiiren pinta on liukasta muovia, logitech g 202 kyljissä muovipinnassa on viivamaista tekstuuria, joka auttaa pidon saamiseen.

Logitech G G hiiri USB A-tyyppi DPI | Hiiret

Suurin osa viiveestä G Prossa johtuu ihan vaan päivityksen viiveestä hz taajuudella. Testasimme ylemmän hintaluokan langattomat pelihiiret neljältä valmistajalta. Yhdenkään testihiiren liikeviive ei noussut merkittävästi edes suurimmalle mahdolliselle asetukselle vaihdettaessa. Sama ongelma havaittiin myös langallisessa Ultimate-mallissa io-techin aiemmassa testissä. Sinähän olit käyttänyt ilman valoja, kenties se on sitten niistä valoista johtuvaa? G Pro Wirelessin absoluuttinen viive johdolla alkaa olla jo hyvin lähellä nollaa. Ylivoimainen suorituskyky ja tarkkuus, joka antaa käyttäjälleen voittamiseen tarvittavat työkalut ja itseluottamuksen.