Logitech C922 Pro Hd Stream

Kolmijalkaan sopiva yleispidike voidaan kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Logitech c922 pro hd stream Aravalainat. Conclusion Logitechin webkameran kuva on niin hyvä, ettei sitä paljon parempaa Object Linking and Embedding edes kalliimmissa kameroissa. Siirrä toivelistalle. Katso kaikki kaupat ja hinta. Voit suoratoistaa haluamaasi sisältöä p-täysteräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 30 kuvaa sekunnissa, tai huippunopealla p-teräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 60 kuvaa sekunnissa. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio.

Logitech C922 Pro Stream

Voit zoomata, panoroida ja editoida Capturella. Katsotuimmat Web-kamerat alk. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Katso kaikki kuvat Toimitusaika ei tiedossa.

logitech c922 pro hd stream

Hiiri ja näppäimistöt

Tämän sisäänrakennetun, edistyksellisen ominaisuuden avulla voit luoda pelaamiselle visuaalisen teeman ja erottua joukosta. Teräväpiirtoinen automaattitarkennus ja valaistuksen korjaaminen hienosäätävät valaistusta ja tuottavat veitsenterävän teräväpiirtokuvan missä tahansa olosuhteissa — näytät siis aina hyvältä suoratoistolähetyksessä. Katsotuimmat Web-kamerat alk. Täysteräväpiirtoinen suoratoisto takaa tarkat yksityiskohdat, kirkkaat ja luonnolliset värit sekä tasaisen p-videon kuvataajuudella 30 kuvaa sekunnissa sekä p-teräväpiirtovideon kuvataajuudella 60 kuvaa sekunnissa. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Verkkokaupan maksutavat:.

falken sincera sn110 ecorun test

Logitech C Pro Stream web-kamera, hinta 80 €

Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Teräväpiirtoinen automaattitarkennus ja valaistuksen korjaaminen hienosäätävät valaistusta ja tuottavat veitsenterävän teräväpiirtokuvan missä tahansa olosuhteissa — näytät siis aina hyvältä suoratoistolähetyksessä. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Toimitusaika 1 päivä. Lisää ostoskoriin. Heti varastosta 4 kpl.

Logitech C Pro Stream p -verkkokamera ja Capture-ohjelmisto

Kysy tuotteesta. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Voit zoomata, panoroida ja editoida Capturella. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Voit suoratoistaa haluamaasi sisältöä p-täysteräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 30 kuvaa sekunnissa, tai huippunopealla p-teräväpiirtokuvalla, jonka kuvataajuus on 60 kuvaa sekunnissa. Kolmijalka Täysin säädettävä kolmijalkainen pöytäjalusta nivelkiinnityksellä.