Ljubljana Linna

Juhlat järjestetään vuosittain huhtikuun kolmannesta torstaista alkaen jatkuen saman viikon sunnuntaihin. Useat hotellit vuokraavat myös ljubljana linna tai tarjoavat niitä ilmaiseksi asiakkaiden käyttöön. Jos Zagreb oli hieman likaisen ja harmaan tuntuinen kaupunki, Ljubljana oli jotain ihan muuta. Kätevästi keskellä pientä Sloveniaa sijaitseva Ljubljana on omiaan tukikohdaksi lähialueille suuntautuville luontoretkille. Ljubljana, Linna- ja palatsiretket: Sovelletaanko Covidlisävarotoimia? Linna hallitsee Ljubljanan vanhankaupungin siluettia.

Opas esteettömään Ljubljanaan

Juhlat järjestetään vuosittain huhtikuun kolmannesta torstaista alkaen jatkuen saman viikon sunnuntaihin. Esimerkkejä ljubljana linna kohteista ovat mm. Economy Economy Premium Economy Business-luokka 1. Burgeriravintola sijaitsee joen varressa, vastapäätä upeaa punaista fransiskaanikirkkoa. Kurkista myös viehättävän Pyhän Yrjön kappelin sisälle.

ljubljana linna

Koe Ljubljanan linna

Eveliina Korkkarit rinkassa. Tämä on kaupungin suurin, houkuttelevin ja erittäin suosittu julkinen puisto. Sinun ihanilla kuvilla tämä mielikuva vain vahvistui! Ota yhteyttä. Palasimme lohikäärmeiden jälkeen kivistä Kolmoissiltaa takaisin. Suosituin päiväretkikohde on pohjoisessa sijaitseva Bled-järvi, joka lienee koko maan tunnetuin nähtävyys.

aterinlaatikko prisma

Ljubljanan linna, Ljubljana | Expedia

Ljubljana — rakastavaisten kaupunki. Vintgarin rotko ljubljana linna smaragdin hohtoinen nähtävyys Slovenian Bled-järvellä. Lisätietoa englanniksi Kokeilujen talon kotisivuilta. Burgeriravintola sijaitsee joen varressa, vastapäätä upeaa punaista fransiskaanikirkkoa. Ljubljana — loma-asunnot. Paikallinen kulttuuri. Oikeastaan niin laaja, että se näyttää kartalla yhtä isolta kuin kaupungin keskusta.

Ljubljana, Slovenia | Kaupunkikortti

Nykyään linna on avoin kaikille ja toimii historiallisena muistomerkkinä ja tapahtumapaikkana. Nuo suunnitelmat eivät kuitenkaan koskaan käyneet toteen. Finnair lentää suoraan Helsingistä Ljubljanaan kahdessa ja puolessa tunnissa. Log in with Facebook. Tutkimme kaupunkia laajasti ja kaikki sijaitsi kahden kilometrin säteellä hotellistamme. Vanha vakiintunut parihan on parasta, mitä rakkausrintamalla voi olla.