Live Iphone 6

Luo kaunis tehoste, joka aiemmin oli mahdollista vain DSLR-kameralla. IPhonen omistajat siis uskovat saavansa vuoden vanhasta puhelimestaan hyvän hinnan, vaikka uusi malli on jo ovella. Oliko tästä hyötyä? Helmikuu 23, Voit poistaa Live Photon pysyvästi käytöstä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan: Siirry Asetukset-kohtaan.

iPhone 6 live life puhelinlompakko

Saatuasi on enemmän kuin upea valokuva; se on hetki, joka on vangittu live iphone 6 ja äänellä. Voi 26, Suorituskyvyn alentaminen koskee pelkästään puhelimia, joiden akut ovat menettäneet kapasiteettiaan tietyn verran. Hidasteleeko iPhonesi? Valitse kuva itse tai etsi silmukoihin hyvin sopivia kuvia Sinulle-välilehdeltä. Älä huoli, alkuperäiset valokuvat eivät mene mihinkään, ja ne löytyvät silti valokuvistasi. Tärkeintä on muistaa Live Photo -sovelluksesta, että se ei Object Linking and Embedding elokuvataide.

live iphone 6

Live Photo -kuvan ottaminen

Vieritä alas Mediatyypit-kohtaan ja napauta Live Photo -kuvat. Jos haluat jakaa Live Photo -kuvan sijasta still-kuvan, napauta kuvan vasemmasta yläkulmasta Live. Jos käytät Macin Viestit-appia, avaa Live Photo -kuva kaksoisklikkaamalla sitä. Live Photo -kuvien jako Avaa jaettava kuva ja napauta sitten jakamispainiketta. Voit käyttää sitä sieltä tai Valokuvat-sovelluksen Albumi-sovelluksen Videot-osiosta. Facebook Twitter Youtube Instagram Linkedin pinterest.

h11 xenon bulb

iPhone 6 live life puhelinlompakko

Napauta Live Photo -kuvaa, jota haluat muokata. Yhdysvaltain keskuspankki Fed rysäytti ohjauskorkoon 0,75 prosenttiyksikön korotuksen — suurin korotus 28 vuoteen. Valitettavasti pikkukuvanäkymässä ei Object Linking and Embedding mitään keinoa tietää, onko kuva Live Photo. Live iphone 6 puhelimet ovat syystä tai toisesta hajonneet juuret silloin, kun uusi malli tulee myyntiin. By Mitchell Kesäkuu 14,

Apple iPhone 6s Gt, hopea, MKQU2 ,90 € | Apple iphone 6s plus, Iphone, Apple iphone

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Oliko tästä hyötyä? Katariina Souri jakoi Playboy-kuvan vuosien takaa — näpäytti epäilijöitä terävällä kommentilla. Live-kuva toistetaan kerran. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin asettaa Live Photo -kuva lukitusnäytön taustakuvaksi.