Liqui Moly Dpf Kokemuksia

Hiukkassuodattimen toimintaperiaate on yksinkertainen: haitalliset nokihiukkaset kertyvät suodattimeen, jossa ne palavat. Materia tehostaa noen palamista, mutta tuhkasta siinä ei puhuta mitään. Pienten ceriumoksidihiukkasten vaikutuksesta hiukkassuodatin kuormittuu mahdollisimman vähän, ja ceriumoksidihiukkasten aktiivinen kosketus- pinta nokihiukkasiin pysyy mahdollisimman suurena. Tuokaa turve takaisin Puhdistus ei poista tuhkaa, mutta järjestelmään jäänyt palamaton musta hiili poistuu.

Hiukkassuodattimen puhdistus: Näin se tapahtuu

Jos DPF-suodatin toimii puutteellisesti, on sille kaksi huoltoratkaisua: joko vaihtaa suodatin kokonaan uuteen tai puhdistaa tukkeutunut suodatin. Vapaa-aika Frisbeegolf Kylmälaukut ja coolerit Radio-ohjattavat Lelut ja pelit Pihapelit ja liikuntakäyttäytyminen Sähköpotkulaudat Uima-altaat ja tarvikkeet Varavuoteet ja peitot Katso kaikki. Saksan motari riitti. Laadukasta palvelua vuodesta Object Linking and Embedding ensimmäinen tuotteen arvostelija.

liqui moly dpf kokemuksia

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Kaikista paras konsti on tyhjätä se, jos vaan sen käytöstä pois ohjelmointi onnistuu. Pro-line-puhdistusaineella LM tehdyn puhdistuksen jälkeen Rakentaminen Maalit ja puutavaran suojaus Kiinnittimet Tikkaat, tikapuut ja telineet Nokkakärryt ja muut kuljetustarvikkeet Varastohyllyt ja varastolaatikot Köydet, ketjut ja vaijerit Pikaliimat ja epoksiliimat Liimamassat ja tiivistysmassat Akryylimassat ja saumaus Uretaanivaahdot Teipit ja tiivistimet Ikkuna- ja ovitiivisteet Katso kaikki. Toisin sanoen ei päästä tilanteeseen, jossa DPF voisi regeneroitua. Mitäköhän se fappi sanois uuninpuhdistusvaahdosta? Se osoittaa myös, että uudet teknologiat tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

logitech gaming mouse g300s

:: katso viestiketjua – CITIKAN hiukkassuodattimen pesu

En OLE huomannut muutenkaan milloin auto noita polttojaan tekee? Olen tässä muutamana päivänä ajanut motarilla noin 40km kierroksilla lyhyen matkojen karstoja poltellakseni. Uutiset Videot. Tätä polttoprosessia kutsutaan regeneroinniksi. Pienten ceriumoksidihiukkasten vaikutuksesta hiukkassuodatin kuormittuu mahdollisimman vähän, ja ceriumoksidihiukkasten aktiivinen kosketus- pinta nokihiukkasiin pysyy mahdollisimman suurena.

LiquiMoly DPF-hiukkassuodattimen puhdistusaine 1l | Motonet Oy

EGR:n puhdistukseen löytyy mm. TeeKoo kirjoitti: Mitäpä Eeska tarkoitat? Main menu Varaosat Yksityisautoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton autonrenkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Dieselautoissa on lain mukaan oltava hiukkasloukku ja auto ei mene katsastuksesta läpi, mikäli suodatin on poistettu. Juurikin sitä mitä kirjotin. Jotta puhdistusaine tunkeutuu parhaalla mahdollisella tavalla on sumutussondia käänneltävä ja liikuteltava puhdistuksen aikana. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.