Linglong Kitkarenkaat Testi

Hiljaiset ja mukavat alla. Pito on uutena ihan hyvä kiinanrenkaaksi eivätkä erityisen meluisia mutta kuluvat erittäin nopeasti. Lue tämä ennen tasapainoitusta. Renkaalla on varmasti potentiaalia mutta huippurenkaiden sarjassa suurilla tekijöillä on vielä niin paljon etumatkaa että voi mennä muutama vuosi ennen kuin Linglong hätyyttelee testien kärkeä linglong kitkarenkaat testi talvirenkaissa. Tämän sivun tiivistelmän avulla saat siis tupla hyvät lähtökohdat sinulle sopivien kitkarenkaiden ostamiseen.

Talvirengasvertailut paljastavat: huipulla myös halpamerkkejä

Lue lisää kirjoittajalta IS. On se hullua joo. Ei kelpaisi edes uimarenkaaksi. Asfaltilla testin parhaita renkaita. Kertokaa jos tiedätte, ostan oitis! Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Ensi viikolla laitetaan 17 mallisen Octavian alle ne ja kokeillaan millaset on.

linglong kitkarenkaat testi

Vastaukset

Kirjoittaa sälli joka lipsuttelee leikkitalvirenkailla :D. Kuivalla asfaltilla rengas oli testatuista paras rengas. Eräästä tojohojon toisesta kompleksista ja haaveesta kertoo jatkuva munista höpöttäminen, kenenkään kysymättä ja pyytämättä. Rata-ajossa rollaattori aliohjautuu hieman, johtuen alhaisista rengaspaineista tai kuluneista renkaista. Aika huvittavaa, eihän niitä voi edes harrastaa, kuten jotain autoja, eikä kai kukaan sentään mustaa pyöreää kumia fanitakaan, kuten jotain julkkista? Jopa sen Micheliinisi säännöllisesti päihittäen.

castrol magnatec 5w-30 1l

Linglong Greenmax Winter Grip – Rengasvertailu

Näinhän on yhtenä viimeisistä tehnyt mm. Tuulilasi on jakanut rengasvertailunsa kahteen eri numeroon, joten kitkarengasvertailu on vielä tulossa. Olisitko siis ollut kiinnostunut, jos minua kiinnostaisi vai mitä oikein höpiset kiinnostuksenkohteistani? Lumella pito on parempi. Vinkki: Ilmoittaudu lukemaan uutiskirjettämme, joka ilmestyy kerran kuukaudessa.

TM Talvirengasvertailu

Uskallusta vaatii ottaa askel halparenkaaseen mut voin sanoa että greenmax on todella onnistunut rengas ling longilta. Pito kuivalla asfaltilla Pito kuivalla asfaltilla ei pakollinen. Hypyttää km käynyt monta kertaa takuu painotuksessa. Näinpä joo Jännä nähdä mitä Igor tuumaa urvelolle?