Lg Qned Mini Led

Pelaa korkeammalla tasolla. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Tutustu lisää. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Tämä on LCD-televisioiden huipentuma. Kaikki toiminta kuulostaa rikkaammalta ja realistisemmalta, joten nyt suuren urheilujuhlan tuntu on aistittavissa olohuoneessasi. Näytössä on mustaa magiaa.

LG QNED91 65 Interaction Checklist for Augmentative Communication 4K Smart QNED MiniLED TV

LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Valtava loikka LCD:n laadussa. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Tuloksena on tavallisia LCD-televisioita tarkempia yksityiskohtia ja tarkempi värintoisto. Tämä tekee mustasta syvemmän ja väreistä elävämpiä, jolloin kuva on tarkempi hämärämmissäkin kohtauksissa.

lg qned mini led

Tuote-esittelyjärjestelmä

LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Vallankumouksellinen yhdistelmä tekniikkaa. Koe laajempi värien kirjo Absolute Colorin avulla. Se saa kaiken katsomasi näyttämään juuret siltä, millaiseksi se on tarkoitettukin. Plus Miinus.

green cell pro

65QNEDPA | LG Suomi

Eli toisin sanoen Q, N, E ja D. Scroll Left Scroll Right. Uraauurtavassa näytössä yhdistyy mini-LED-paneeli sekä kvanttipiste- ja Lg qned mini led, jotka tarjoavat aivan uudenlaisen TV-kokemuksen. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana. QNED symbolisoi LG:n pyrkimystä jatkuvaan uudistumiseen ja kehitykseen yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla Quantum Dotin ja NanoCell-tekniikan Mini LEDin kanssa, jolloin saadaan kumoukselliset värit: enemmän sävyjä kuin koskaan ennen. Suorastaan henkeäsalpaava kuva.

Mikä on QNED? Tällaiset ovat LG:n uudet Mini-LED-televisiovastaanottimet | TechRadar

Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Valitse suosikkiääniavustajasi ja ohjaa TV:täsi äänellä täysin uudesta kotinäytöstä, joka tarjoaa entistäkin enemmän käyttömukavuutta ja ohjausmahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. As a graduate of English Literature and persistent theatre enthusiast, he’ll usually be found forcing Shakespeare puns into his technology articles, which he thinks is what the Bard would have wanted. Katso kaikkea uudentasoisella kirkkaudella. Hanki etulyöntiasema kilpailijoihin nähden. Before going freelance, he spent more than three years at TechRadar reporting on TVs, projectors and smart speakers as the website’s Home Cinema Editor — and has been interviewed live on both BBC World News and Channel News Asia, discussing the future of transport and 4K resolution televisions respectively.