Lg Nanocell 2021 50

Parannettu HDR, Dolbyn päivitetyt teknologiat ja elokuvatila suoraan studiosta tarjoavat todellisen elokuvateatterielämyksen. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Instrumentit — musiikki ja säveltaide. Bluetooth : Kyllä. Mene vasemmalle Mene oikealle.

Smart-TV LG 50NANO806PA 50″ 4K Ultra HD NanoCell WiFi

Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Pilvipelaamisteknologia ja automaattiset säädöt korkealaatuisten kuvien saamiseksi tarjoavat todella jännittävän pelikokemuksen. Katso koko video. AC-syöttöjännite : V. Apteekki ja hyvinvointi.

lg nanocell 2021 50

Tekniset tiedot

Scroll Left Scroll Right. Alla olevassa tuotteen yleiskuvauksessa käytetyt kuvat on tarkoitettu vain esittelykäyttöön. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. AC-syöttöjännite : V. Kuvaaminen ja videointi.

duplo abc

Smart-TV LG 50NANOPA 50″ 4K Ultra HD NanoCell WiFi – Kodinhohto

TV:t 3. URL on kopioitu leikepöydälle. Mitä mieltä ihmiset ovat. Uudelleen suunniteltu kotinäyttö näyttää henkilökohtaisesti mukautettuja sisältöehdotuksia, tarjoaa helpomman pääsyn suosikkeihisi ja antaa sinun hallita yhdistettyjä laitteita yhdestä paikasta. Äänikomento Oma mukavuuskeskuksesi.

LG 50″ 4K NanoCell Smart TV () 50NANOPR | Telia

Tue Mar 15 CET TV, jolla on monta taiteellista puolta. Tämän ansiosta näytöllä näkyvät vain puhtaat ja tarkat värit. Laitteen syvyys jalustan kanssa : mm. Tämä vähentää nykimistä ja repeytymistä huomattavasti mahdollistaen selkeämmän ja tasaisemman pelaamisen. Kaikki pelisi uudella tasolla. Esikatsele aidon kokoisia tiloja ja televisioita virtuaalisesti.