Lg 75nano86

Erittäin käyttäjäystävällinen. Vapaus pelata. Katso koko video. Mene vasemmalle Mene oikealle. Uudelleen muotoillussa Lg 75nano86 Remote-kaukosäätimessä on ergonominen muoto, joten sitä on helppo pidellä, ja lisäksi sen osoitus-ja vieritystoiminto nopeuttaa hakuja.

75NANO866PA

Alla olevassa tuotteen yleiskuvauksessa käytetyt kuvat on tarkoitettu vain esittelykäyttöön. Tyylikkään ja minimalistisen muotoilunsa lg 75nano86 se näyttää seinälläsi taideteokselta lisäten ripauksen kauneutta huoneeseen tilankäyttöä samalla maksimoiden. LG:n tämän vuoden LCD on aivan eri sarjassa kuin viime vuoden SM : kontrasti ja musta vakuuttavat heti, kun laitamme Netflixistä päälle elokuvan Extraction. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. TV, jolla on monta taiteellista puolta.

lg 75nano86

Televisiovastaanottimet

Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Tämä vähentää nykimistä ja repeytymistä huomattavasti mahdollistaen selkeämmän ja tasaisemman pelaamisen. AI ThinQ. Ainutlaatuinen kuva.

amw 9607/ix

TESTISSÄ: LG NANO 90 (65NANO) – Väkevää kontrastia LCD-tv:stä

TV, jolla on monta taiteellista puolta. Suuren näytön arvoinen suorituskyky. Värit puolestaan eivät Object Linking and Embedding ihan sillä tasolla kuin toivoisimme. Määrät ovat rajoitettuja. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät lg 75nano86 perhettäsi että vieraitasi.

LG 75NANOPA | LG Suomi

Tekoälyääni Nyt ääni kytkeytyi ammattilaistasolle. Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia älykkäästi sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen. HDR 10 Pro Koe nautintojen koko kirjo. Tuloksena on eloisampi ja realistisempi kuva, joka herättää sisällön henkiin. Plus Miinus.