Leveä Nauhakavennus Ohje

Silmukoiden nostamisessakin on eri tapoja, tärkeintä on kuitenkin se, ettei aloitusreunaan jää reikiä tai löyhiä silmukoita. Itse lasken vain nostettujen silmukoiden kohdalta eli vain joka toisen kerroksen. Ja kun osaa neuloa sukat, voi samanlaiset tehdä vaikka koko perheelle. Leveä nauhakavennus vasemmalla ja kapea oikealla. Leveä nauhakavennus ohje sitten suljettuna neuleena joustinneuletta 14 cm. Pintaneulos: 1 krs.

Naisten villasukat

Kuten kantapää, niin myös kärkikavennukset voi tehdä erilaisin tavoin ja kavennustavasta riippuen väliin neulotaan yksi tai useampi välikerros. Tee itse Molla Millsin suunnittelema kesälaukku! Nauhakavennuksen voi tehdä myös kapeampana. Vastaavasti, jos tarvitaan leveän lestin sukka, kiilakavennuksia tehdessä voidaan jättää viimeinen tai viimeiset kavennukset tekemättä ja leveä nauhakavennus ohje saadaan jalkapöydälle enemmän tilaa. Kiilakavennusten jälkeen silmukat jälleen jaetaan tasaisesti puikoille. Yksi tapa kaventaa on tehdä kapea tai leveä nauhakavennus sukan reunoille. Leveä nauhakavennus vasemmalla ja kapea oikealla.

leveä nauhakavennus ohje

Account Options

Kapea nauhakavennus sopii hyvin esimerkiksi pienikokoisempiin lasten neuleisiin. Tässäkin on tietysti jälleen eroja, kuinka pitkät varpaat ja minkä mallinen jalkaterä kenelläkin on. Itse suosin perussukassa vahvistettuja kantapäätä, joka on kestävä ja napakka. Esimerkiksi jos puikolla oli ennen kavennuksia 12 silmukkaa, toista kavennukset joka 2. Nosta 1. Tee sen jälkeen kavennukset joka kerroksella.

iphone 8 plus 257gb

leveä kärkikavennus Archives –

Jos sukkaan halutaan kapeampaa jalkaterää, voi tässä kohtaa tarvittaessa jakaa sukan silmukoita vähän uudella tavalla. Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi ja kiristä. Kantapäähän voi tehdä sädekavennuksen tai vaikka ristiin vahvistettu kantapää. Tee itse Käsityöt Neulominen Villasukat Lapaset. Eli siirtää 2. Kantapään ohje: Yhteishyva.

Lumioosi: Nilkkamallin villasukat

Katso taulukosta leveän kärkikavennuksen kerrostiedot. Neulo sukka tai lapanen ohjeen mukaisesti kärkikavennukseen asti. Tunnisteet: aloittelijalle sopiva , helppo , Impivaara-lanka , nilkkasukka , novita , ohje , pintaneulos , villasukka. Lisää teemoja. Leveässä mallissa kavennukset ovat reunoilla ja niiden välissä on kaksi oikeaa silmukkaa.