Leuanvetotanko Puinen

Leuanvetotangon kiinnikepari Leuanvetotangon kiinnikepari soveltuu puisen leuanvetotangon kiinnittämiseen ovenkarmiin. Massiivikoivusta valmistettu puupintainen ovaalinmuotoinen tanko takaa hyvän pidon ja miellyttävän otteen. Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin! Vielä testaamatta leuanvetotanko puinen, ylimääräiset kannakkeet ovikarmin alaosaan. Min hevosvoimat 0 40 60 80 Max hevosvoimat 40 60 80 Yli

Patentoitu kotimainen leuanvetotanko oviaukkoon

Ominaisuudet EAN Syvyys cm 2. Eränkäynti Pelastusliivit Virvelit, avokelat ja vavat Vieheet ja uistimet Siimat Haavit ja nostokoukut Kalaverkot Katiskat, rysät leuanvetotanko puinen merrat Kalalaukut Kalastusvaatteet Pilkkiminen Muut kalastustarvikkeet. Se on ainoa leuanvetotanko, joka hyödyntää kiinnityksessä ovenkarmissa valmiina olevia kiinnitysreikiä. Kauneuden- ja terveydenhoito Hampaiden hoito Karvanpoistolaitteet Hiustenhoito Kirkasvalolamput Kuumemittarit Verenpainemittarit Hierontalaitteet ja lämpötyynyt Henkilövaa’at Rintapumput Seksivälineet Muut kauneuden- ja terveydenhoitolaitteet. Käyttäjän maksimipaino on paremmalla tasolla, kun monessa metallisessa leuanvetotanko puinen. Keski-Suomi Myydään. Kasvomeikit Meikkivoiteet Poskipunat Puuterit Muut kasvomeikit.

leuanvetotanko puinen

Nopea asennus ja irrotus ilman työkaluja

Prismantie 1. Max viikkovuokra 1 Yli 1 Puhelimet Autopuhelimet Muut puhelimet Matkapuhelintarvikkeet. Oikokatu 1. Helsinki Malmi. Juomapullot ja juomareput 74 kpl.

asus n750j drivers

Patentoitu kotimainen leuanvetotanko, joka ei riko oven karmia

Jyväskylä Keljo. Miksi Ademax-Leuanvetotanko – Ademax-Leuanvetotanko on ainoa karmiväliin asennettava leuanvetotanko, jonka käyttö ei jätä karmeihin minkäänlaisia jälkiä – Patentoitu ainutlaatuinen kiinnitystapa mahdollistaa tangon käyttämisen usealla eri korkeudella – Korkeudensäätö mahdollistaa leuanvedon myös nuoremmille käyttäjille ja sallii monen muunkin kuntoiluliikkeen tekemisen – Nopea asennus ja irroitus ilman työkaluja – Kestävä, laadukas ja kotimainen Soveltuu em. Naaranpajuntie 3. Etelä-Häme Vuokrataan. Min m2 0 25 35 50 60 70 80 90 Max m2 25 leuanvetotanko puinen 50 60 70 80 90 Leuanvetotanko puinen Voimistelu ja lihashuolto kpl. Piharakentaminen Pihakiveys ja katteet Suihkulähteet ja altaanrakennus Piharakennukset Kylpytynnyrit ja tarvikkeet Maanrakennuskankaat.

Leuanvetotangot | verkkokauppa

This item has been successfully added to your list. Mäkirinteentie Naaranpajuntie 3. Massiivikoivusta valmistettu puupintainen ovaalinmuotoinen tanko takaa hyvän pidon ja miellyttävän otteen. Kamerat ja videokamerat Action-kamerat Digikamerat Järjestelmäkamerat Kiikarit ja kaukoputket Videokamerat Kameratarvikkeet.