Lenovo Yoga Tab 7

Pyyntöäsi käsitellään. Teräväpiirtonäytön ja Dolby Atmos® -tekniikkaa hyödyntävän etukaiuttimen ansiosta kaikki voivat nauttia mahtavista multimediaelämyksistä. Osta myös suojakotelo tablettisi suojaksi iskujen ja pudotusten varalle! Yoga Tab 11 lenovo yoga tab 7 voidaan laajentaa erikseen saatavalla Lenovo Precision 2 -kynälläjolla luonnistuu piirtäminen, vedot ja muistiinpanot. Myös videokokoukset ja luennot heräävät eloon missä ikinä oletkin. Erinomainen kuva – 2K-resoluutioinen ja Dolby Vision -sertifioitu näyttö tarjoaa kirkkaan, terävän ja värikylläisen kuvan täydelliseen viihde-elämykseen.

Lenovo Tab 7

Keittiö ja ruokailu. Full HD -tarkkuus. Katso videoita jopa 15 tunnin ajan ja lataa sitten akku hetkessä 20 watin pikalatauksella. Lisää ostoskoriin. Mukana suojakalvo näytölle. Soveltuu lasten käyttöön Tabletissa on sinisen valon filtteri, joka pitää silmien rasituksen minimissä. Your session is about to timeout due to inactivity.

lenovo yoga tab 7

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Useiden käyttäjätilien ansiosta vanhemmat voivat räätälöidä ulkoasun ja ominaisuudet kullekin käyttäjälle. Harrastus ja vapaa-aika. Tietotekniikka 1. Takaisin sivun alkuun. Pystyasennon lisäksi Yoga Tab n on helppo myös ripustaa samaa jalkaa käyttäen.

fifa ultimate edition 22 pc

Lenovo Tab 7 Essential | 7-tuumainen tabletti perhekäyttöön | Lenovo Suomi

Lelut ja pelit. Uskomaton hinta. Tab M7 on metallinen pikkujätti, jonka 4-ydinsuoritin jaksaa niin pelit, viihteen kuin uutissovelluksetkin. Verkkokaupan maksutavat:. Tab 7. Ympäröi itsesi äänellä.

lenovo yoga tablet – Hinta & tiedot

Jokainen yksityiskohta on hiottu viimeisilleen, jotta laite näyttäisi mahdollisimman hyvältä. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Monipuolinen käyttö Galaxy Tab S7 FE voidaan liittää muihin Galaxy -laitteisiin, joten voit helposti vaihtaa laitteiden välillä ja jatkaa samoja asioita valitusta laitteesta hu Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Myös videokokoukset ja luennot heräävät eloon missä ikinä oletkin.