Lenco Pir-645 Test

Proshop Proshop 8. The attractively simple design of two knobs and a large, easy-to-read screen is the antithesis of todays overly complicated speakers. Mon Mar 21 Lenco pir-645 test Sun Mar 06 CET Česká republika CS EN. Näytössä näkyvät kappaletiedot ja kansikuvat, kun kappale toistetaan Spotify Connect -sovelluksen kautta.

Lenco Gramofonit

Voit kuunnella vanhoja kasetteja ja CD-levyjä tai vain radiota. Back to school. Kauneus ja terveys. Yli 70 vuoden Lenco erikoistunut kodin viihdetekniikka juhlitaan parhaiten vaativien audiofiilien keskuudessa. Kuva ja ääni.

lenco pir-645 test

Tuote-esittely

Kaiuttimen ja vahvistinosan huolellinen yhteensovittaminen ja loppuun saakka mietitty akustinen toteuttaminen on ollut koko laitteen suunnittelun Piha ja puutarha. Kaksi integroitua kaiutinta tuottavat korkealaatuista ääntä. Nederland NL EN. Österreich DE EN. Yhdistä älypuhelin, tablet, PC- tai Mac Bluetoothilla ja kuuntele musiikkia langattomasti.

duofix 98 cm

Lenco gramofonit

Kuva ja ääni 5. Yli 20 kpl varastossa. Pienikokoinen ja kannettava CD-soitin, jossa on skip-tekniikka. Klassinen muotoilu sopii mahtavasti useimpien kotien sisustukseen. Langaton Bluetooth jopa 10 metrin etäisyydellä. Sen puisen kuoren sisällä on kuitenkin ihan viimeisintä huipputeknologiaa.

Lenco PIR – | Alkaen ,99 €

Autot ja autonrenkaat. Kauneus ja terveys. Wed Mar 23 CET AUX-in mahdollistaa ulkoisten laitteiden, kuten MP3-soittimien, liittämisen. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Apteekki ja hyvinvointi. Slovensko SK EN.