Lego Poliisiauto Ohjeet

Tarvitsetko Lego set Technic Poliisiauto rakennusohjeet? Todennettu Et. Auton ohjauspyörän taakse mahtuu poliisiminihahmo Rakennuslelu mielikuvitusleikkeihin — Imeväisikäiset tutustuvat rakentaessaan poliisiautoon ja voivat laittaa sitten poliisin ratin taakse ja suunnata rosvojahtiin Hauska lahja ihan milloin vain — LEGO® City Poliisiauto sopii syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi yli 5-vuotiaille lapsille Lastenleikit mukaan — Rakennettuna poliisiauto on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten sen voi ottaa mukaan leikkeihin minne tahansa. Poliisihahmo ja tarvikkeetVain noutoKäteismaksu Tori Lego poliisiauto ohjeet Myyntiin erinomaisessa kunnossa oleminen Lego technic poliisiauto vedettävillä takapyörillä. Ensipalapeli poliisiauto. Aktivoi koodi ostoskorisivulla.

Käyttöohje Lego set 42047 Technic Poliisiauto

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Lego Dublo poliisiauto. Muistathan hyödyntää klubietusi! Tuote on lisätty toivelistalle. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

lego poliisiauto ohjeet

Tuotteen kuvat ja videot

Avaa lapsille ovi hauskaan ja jännittävään LEGO® Cityn maailmaan Poliisiauto leikkisetillä, johon kuuluu urheilullinen poliisiauto varustettuna hienoilla vanteilla, leveillä lokasuojilla ja maastoajoon sopivilla renkailla. Lego poliisiauto ilmoitusta löytyi. Ne sisältävät mm. Luo uusi toivelista Sulje. Jos tämä ei OLE haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja.

3070 ti aorus

LEGO City Police Poliisiasema | verkkokauppa

Varastotuote: Saapuu Tarvitsetko Lego set Technic Poliisiauto rakentamisohjeet? Hyvä uutinen? Kysy tuotteesta. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata.

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Kun kuljettajan paikalle laittaa taskulampulla ja poliisin lakilla varustetun poliisiminihahmon, luvassa on mielikuvitusrikkaita rosvo ja poliisi -leikkejä tuntikausiksi. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Iso poliisiauto. Huomioithan, että myymälän hinta saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.