Lego Ninjago Viidakkolohikäärme

Siirry maksamaan Uusi varaus. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Wed Mar 23 CET Lisää ostoskoriin.

LEGO NINJAGO Viidakkolohikäärme 71746

Yleiset ominaisuudet. Lelut ja pelit. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Voit halutessasi uusia varauksen viiden minuutin sisällä, jolloin lisäämme varaukseesi 60 lego ninjago viidakkolohikäärme lisäaikaa. Palautusten toimituskulut maksaa ostaja. Ninjat voivat myös ratsastaa sen satulassa, joten mielikuvitusleikkeihin riittää puhtia.

lego ninjago viidakkolohikäärme

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Voit kokeilla varaustietojen muuttamista ja yrittää uudelleen. Katso alla olevasta taulukosta lähetysmaksut maittain:. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Siirry maksamaan Uusi varaus. Tämä tuote tilataan tavarantoimittajalta.

freebuds 4 test

LEGO Ninjago Viidakkolohikäärme – LEGO Ninjago – LEGO | Shopping4net

Analyyttiset Analyyttiset. Piha ja puutarha. Löytötex Oy Lego ninjago viidakkolohikäärme 1 Kangasala asiakaspalvelu loytotex. Katso alla olevasta taulukosta lähetysmaksut maittain:. Ninjafanit voivat leikkiä hauskojen lelujen upealla kokoelmalla, johon kuuluu lohikäärmeitä, suihkareita ja kulkuneuvoja. Kirjaudu sisään tästä, tai luo uusi MyStockmann-asiakastunnus ja nauti lukuisista eduista.

LEGO Ninjago Viidakkolohikäärme | Leluliike Casagrande

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Se ei tallenna mitään henkilötietoja. Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Piha ja puutarha. Bogi Cone-sadehousut. Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. LEGO Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas.