Lego Ninjago Kausi 4 Suomeksi

Samaan aikaan Garmadon herättää mega-aseellaan muinaisen olennon, Grundelin, fosiileista jälleen henkiin. Ninjat yhdistävät voimansa Wun kanssa ja pyytävät apua kutistuneelta Pythorilta pysäyttämättömien anacondraiden kukistamiseksi. Kohti kiehuvaa merta 22 lego ninjago kausi 4 suomeksi. He huomaavat kummitusten olevan heikkoja vedelle. Cole suree kummitukseksi muuttumistaan ja matkalla Suruvuorille, joiden huipulta voi päästä Pilvien valtakuntaan, aaveet yrittävät hidastaa heitä. Hän ehdottaa ninjojen luovuttamista ja sitä että gecklit ja munnsit voivat jatkaa työtään kaivoksissa mahdollisen kansanmurhan sijaan. He murtatuvat temppeliin yöllä, mutta se on Yangin haamun kokeita ja heidän on selvittävä niistä oppiakseen Ilmajitzua.

Luettelo animaatiosarjan Lego Ninjago jaksoista

Ninjat lähtevät tapaamaan Colen isää, Louta. Zanen, Nyan ja Lloydin yrittäessä tuloksetta hankkia käärön takaisin Kai, Cole ja Jay lähtevät kysymään kärmeisiltä tietoa Aspheerasta ja ”katalasta petturista”. Ninjagon kohtalo ratkeaa lego ninjago kausi 4 suomeksi Spinjitzu-mestarit kohtaavat pelottavat Onit. Pulmiin lukeutuvat karannut dinosaurus, puiston jatkuvat laajennustyöt, väenpaljous, arvaamaton trooppinen ilmasto ja ideoita pursuileva pomo. Faith tuo uutisia hyökkäyksestä, ja Lloyd joutuu harkitsemaan yhteistyötä lordi Garmadonin kanssa. Se osoittautuu kuitenkin ansaksi, ja Okino pelastaa ninjat viime hetkellä suurelta joukolta punavisiirejä. Cole ja muut tukevat Vaniaa heidän lähtidekseen.

lego ninjago kausi 4 suomeksi

Superstarat

Samalla Ninjat saavat tietää muista elementaalimestareista. Toisaalla Iron Baron käyttää ninjoja apuna lohikäärmejahdissa. Viimeinen toivo 22 min. Päästyään Valon temppeliin, Ninjat löytävät seiniltä maalauksia kaikista heidän kokemistaan seikkailuista. Aikaterät kytketään robottiin, jolloin Iron Doom kykenee matkaamaan ajassa. Tulentekijä 12 min. Kohti kiehuvaa merta 22 min.

galaxy a21s description

Luettelo animaatiosarjan Lego Ninjago jaksoista – Wikipedia

Ninjat huomaavatkin pian muuttuneensa kuuluisista sankareista takaa-ajetuiksi roistoiksi. Iron Baron joukkoineen onnistuu vangitsemaan Faithin. Ninjat kuitenkin seuraavat heitä ja Lloyd vastustaa hetken Morron riivausta antaakseen miekan Kaille. Hän sanoo haluavansa Maailmankristallin ja vangitsee Misakon Tyranin teekannuun Wun ja Clousen seuraksi. Seikkailijoiden klubi 12 min.

LEGO Ninjago – Kausi 1 – Jakso TV-sarjat netissä – Viaplay

Fangpyrejen liittouduttua Hypnobraiden kanssa, Lloyd päättää vapauttaa Anacondraiden heimon, mutta heimon kärmeisistä on elossa enää vain sen kenraali, Pythor. Ninjat tutkivat ryöstöä ja löytävät legendaarisen julkaisemattoman pelin, joka ottaa Ninjagon kaikki muut pelit hallintaansa. Nya yhdistää huonokuntoisen Zanen generaattoriin, ja syntyvä sähköpurkaus tuhoaa Vermillionit. Wu yrittää pelastaa Morron, joka ojentaa Maailmankristallin ja antaa itsensä tuhoutua Ylhäisen mukana. Zane luovuttaa puolet voimistaan pelastaakseen P. Haluatko astua Prime Empireen? Borgin tehtaalle jäänyt P.