Lego Duplo Minnie Mouse

Pakkauksen paino (fysiikka). Kerrosten lukumäärä per lava. Huomaa, että digitaalisilla tuotteilla ei OLE palautusoikeutta. Setti pursuaa hauskoja yksityiskohtia ja upeita tarvikkeita, jotka innostavat keksimään loputtomasti tarinoita ja oppimaan uutta leikkien lomassa. Oulu Linnanmaa. Piharakentaminen Pihakiveys ja katteet Suihkulähteet ja altaanrakennus Piharakennukset Kylpytynnyrit ja tarvikkeet Maanrakennuskankaat.

LEGO DUPLO Disney 10942 Minnin koti ja kahvila

Ei saatavilla. Muut eläinten ruoat ja tarvikkeet Jyrsijät ja kalat Ulkolinnut. Keittiön pienkoneet Kypsentäminen Kahvi ja tee Ruoanvalmistuskoneet Vesi ja juomat Muut keittiölaitteet. Miesten ihonhoito Miesten päivä- ja yövoiteet Parranajotuotteet Miesten kasvojen puhdistus. Tukkupakkauksen leveys.

lego duplo minnie mouse

Tuote-esittelyjärjestelmä

Leikkien lomassa sosiaaliset, emotionaaliset ja hienomotoriset taidot kehittyvät. Sulje Siirry kassalle. Hoitotuotteet Muut hoitotuotteet Turkin hoito Tassujen ja kynsien hoito Ravintolisät. Espoo Lippulaiva. Lempäälä Ideapark. Lisää ostoskoriin.

fitbit 4 ranneke

Osta LEGO Duplo – Minnie’s Café ()

Kasvomeikit Meikkivoiteet Poskipunat Puuterit Muut kasvomeikit. Ruoka ja juoma. Pyyntöäsi käsitellään. Tämä lelusetti yhdistää konkreettiset, luovat rakennusleikit Disneyn taikaan. Heti varastosta 14 kpl. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

LEGO DUPLO Disney Minnin koti ja kahvila | elektroninen kauppa

How old are you today? Leikkien lomassa sosiaaliset, emotionaaliset ja hienomotoriset taidot kehittyvät. Jätehuolto ja kompostointi Jätesäiliöt Kompostorit. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Tuote poistunut valikoimasta. Setti on pullollaan hienoja yksityiskohtia ja upeita tarvikkeita, jotka innostavat keksimään mielikuvitustarinoita ja oppimaan uutta leikkien lomassa. Juotos- ja nestekaasutyökalut.