Lego Duplo Frozen

Vastaanota ilmoituksia. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Tilaukset, jotka on tehty ennen klo Kunto Uusi. Leikkisetti sopii 2-vuotiaat. Ei Kyllä.

LEGO – Duplo – Frozen – Ice Castle (10899)

Disneyn Frozen-elokuvasta tutuilla suosikkihahmoillaan leikkiessään lasten kielelliset ja hienomotoriset taidot kehittyvät. Mistä {{getFormattedData product, ’prices. LEGOt on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten duplot kestävät taaperoiden käsissä kovaakin käsittelyä. Työskentele lasten kielitaidon kanssa luomalla kohtauksia elokuvista lego duplo frozen keksimällä omia tarinoitaan. Sisältää pieniä osia, ei sovellu alle 2-vuotiaille lapsille.

lego duplo frozen

Ominaisuudet

Alennushinta {{getFormattedData product, ’prices. Jos näin ei {OLE|Object Linking and Embedding}, vähennämme palautussummasta siihen liittyvät kulut. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Palauta LEGO-sarjat alkuperäisessä kunnossa ja suljetussa tehdaspakkauksessa. Leikkisetti sisältää 59 kappaletta. Pakkausten määrä per kerros.

dewalt ruohonleikkuri kokemuksia

LEGO® DUPLO | Osta DUPLO-palikat Netistä

Setistäni puuttuu Lego-palikka. Tuote on lisätty suosikkeihin. LEGO Paloasema ja helikopteri. Oletko tyytyväinen tähän Lego-tuotteeseen? Lue lisää täältä. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin lego duplo frozen. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin.

LEGO Frozen-jäälinna – LEGO DUPLO – BricksDirect Kunto Uusi.

LEGO {Raiteet|Ratakiskot}. Työskentele lasten kielitaidon kanssa luomalla kohtauksia elokuvista tai keksimällä omia tarinoitaan. Kerrosten lukumäärä per lava. Todennettu Monet Lego Duplo -pakkaukset eivät sisällä ohjeita, koska palikkasetti on liian yksinkertainen. Jos näin ei {OLE|Object Linking and Embedding}, vähennämme palautussummasta siihen liittyvät kulut. Anneleen Hyvä vastaa Tästä oli apual 0 Translated by Google.