Lego Creator 10271 Fiat 500

Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Takaisin sivun alkuun. Nuoret ja aikuiset fanit nauttivat tämän mallisarjan tarjoamasta haastavasta rakennuskokemuksesta. Toimitusaika 10 päivää. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Toimitusaika 13 päivää. Se sisältää kaikki luvun lopun legendaarisen F-klassikon yksityiskohdat värikkäinä LEGO-palikoina.

LEGO Creator Expert 10271 – Fiat 500

Tallenna Peruuta. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Toimitusaika 2 päivää. Viimeksi katsomasi tuotteet. Go to Top. Toivelista luotu. Klassikkoauto sopii mainiosti italialaiseen teemaan.

lego creator 10271 fiat 500

Tutustu myös

Settiin sisältyvät myös jopa taitettava maalausteline ja miniatyyrimaalaus autosta Rooman Colosseumin edessä. Toimitusaika 10 päivää. Pakene arkea, ilmaise itseäsi ja nauti luovista ja yllättävistä rakennushaasteista. Malli henkii italialaista tunnelmaa ja on täynnä yksityiskohtaisia LEGO® palikoita, joiden rakentamiseen nuoret ja aikuiset heittäytyvät mielellään. Näitä haetaan nyt:.

19mm poranterä

Lego Creator Expert – Fiat , halvin hinta 20€

Herätä sisäinen Michelangelosi Juhlista tyylikästä ikonia omilla taideteoksillasi. Valitettavasti Hintaseuranta. Ilmoita saatavuudesta. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Sulje Siirry kassalle. Xbox Series X, pelikonsoli.

Lego Creator Expert Fiat , hinta 84 €

Pakene arkea, ilmaise itseäsi ja nauti luovista ja yllättävistä haasteista. Nuoriso ja aikuiset fanit nauttivat tämän mallisarjan tarjoamasta haastavasta rakennuskokemuksesta. Lego Creator Expert , Fiat Ilmoita virheellisestä tiedosta. Lukuisiin aitoihin ja yksityiskohtaisiin LEGO® palikoihin on helppo ihastua: Autossa on matkalaukkuteline matkalaukkuineen, yksityiskohtainen sisätila ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Go to Top.